Hoe tot 25 pond van Belly vet te verliezen

Hoe tot 25 pond van Belly vet te verliezen


Het verliezen van buikvet (ook bekend als abdominaal vet) is meer dan er goed uit. Hoewel, voor velen, laten vallen van een paar pond uit de maag zal hen helpen kijken en zich beter voelt, het zal ook helpen bij de bescherming tegen ernstige aandoeningen zoals diabetes en hart-en vaatziekten. Echter, het aanpakken van buikvet vergt inspanning en doorzettingsvermogen; het zal niet 's nachts worden bereikt. En omdat het lichaam niet pond werpen op een consistente en voorspelbare wijze buikvet niet specifiek gericht op reductie. Maar er is hoop. Met inzet en toewijding, kunt u buikvet geschiedenis te schrijven.

instructies

1 Ken uw vet. Er zijn twee soorten buikvet. Dit zijn viscerale, die diep is ingesteld in je lichaam en verpakt rond je organen, en onderhuids, die zich dichter bij het oppervlak, net onder je huid. Beide soorten vet kan worden verminderd, maar ze kunnen niet worden "spot gericht." Dit betekent dat u geen specifieke gebieden voor het verminderen van vet kan kiezen. Het verliezen van gewicht zal een total body ervaring.

2 Ken jezelf. Het handhaven van een gezond gewicht is belangrijk. Overgewicht kan gevaarlijk zijn, maar zo kan ondergewicht; ook, het verliezen van gewicht te snel kan gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat je gezond en realistische doelen te stellen op basis van uw vermogen en de huidige fysieke toestand. Jojo-diëten (diëten u vervolgen voor een korte tijd, dan stoppen) zijn slecht voor je lichaam en maken het moeilijker om te verliezen wanneer u uw dieet te hervatten. Raadpleeg een arts of fitness-expert om uw gezond streefgewicht te bepalen en u helpen een tijd lijn in te stellen.

3 Eet goed. Goede voeding is essentieel voor het verliezen van buikvet, of geen vet. Je gaat nodig hebben om een ​​consistent gezonde levensstijl te handhaven als je gaat naar die buikvet buste. Dit betekent dat een dieet rijk aan vitaminen en mineralen is belangrijk, samen met gezonde vetten (zoals die gevonden in avocado), hele korrels, veel eiwitten en water voor hydratatie. Specifieke dieetwensen zal variëren, dus raadpleeg dan een diëtist of doe het zelf met de laatste aanbevelingen van de overheid voeding, genaamd My Piramide.

4 Exercise. Vet is opgeslagen-up energie. Om vet te verliezen, moet je energie te verbranden. Een oefenprogramma met cardio- en krachttraining zal helpen vet te verbranden de snelste. Een minimum van 30 minuten per dag wordt aanbevolen, maar 60 minuten is het beste. Probeer te mengen tot je cardio en gewichtheffen met een verscheidenheid aan trainingen om het leuk te houden en om je spieren te houden "gissen", of aan te passen.

5 Wees geduldig. Het kost tijd om vet te verliezen. Je buik vet kan niet verdwijnen 's nachts; Het kan zelfs het eerste gebied vet die verdwijnt, maar uiteindelijk zal niets te verbergen. Houd het eten van recht en het uitoefenen, en u zult niet alleen dat buikvet, maar ook andere vormen van ongezond vet te verbranden, ook, die u zal leiden tot een gelukkiger, gezonder en langer leven.

Hints

  • Probeer om gemotiveerd te blijven door het trainen met een partner of een groep. Het hebben van anderen rond om het bijhouden van uw vooruitgang zal helpen om actief te blijven.
  • Een dagboek bijhouden. Noteer je loopt, het gewicht dat je tillen en uw persoonlijke gewichtsverlies. Op die manier kunt u uw prestaties kijken ontvouwen, die u zal helpen gemotiveerd te blijven.
  • Zorg ervoor dat u met uw arts voordat u begint met uw trainingsprogramma. Als u langdurige pijn of ongemak te voelen terwijl het doen van een oefening, stop dan met uw arts voordat u verder uw programma.
  • Individuen zullen variëren in termen van hun voedings-en fitness behoeften. Dus zorg ervoor dat uw dieet past bij uw leeftijd en geslacht, en uw voedingsbehoeften.