Hoe tot 200 gram eiwit eten in een 1600-Calorie Diet

Hoe tot 200 gram eiwit eten in een 1600-Calorie Diet

Het beheren van uw dieet en voeding in het algemeen gaat het overwegen twee dingen: hoeveel calorieën je eet op een dagelijkse basis en wat bijdraagt ​​aan die calorieën. Op gemiddelde, de meeste gezonde volwassenen verbruiken een gemiddelde van 2.000 calorieën per dag, met een dieet bestaande uit eiwitten, koolhydraten, natuurlijke voedingsmiddelen zoals fruit en groenten, volle granen, en minimale hoeveelheden vet en suiker. Als u een atleet, kunt u ervoor kiezen om uw calorie-inname te verminderen tot 1.600 calorieën om gewicht te verliezen en het verhogen van uw eiwitinname tot 200 g om spier te bouwen. Om deze reden, moet oefening een belangrijk onderdeel van je dagelijkse routine te blijven.

Stap 1

Evalueer uw huidige dieet om een ​​goed begrip van wat wijzigingen die u nodig hebt om te winnen. Bijvoorbeeld MayoClinic.com dat een gemiddelde voeding bevat 2000 calorieën 50-175 g eiwit. Dit betekent dat je nodig zou hebben om 400 calorieën uit je dieet te elimineren en het verhogen van uw eiwitinname met 25 tot 150 g.

Stap 2

Verminder je inname van koolhydraten en vet voedsel te helpen verminderen uw calorie-inname. Omdat uw calorie-inname wordt verminderd, moet u uw inname van low-calorie voedsel te verhogen om je vol te houden en te compenseren voor de calorieën die niet meer voor u beschikbaar zijn. Het verminderen van uw inname van koolhydraten en vet en verhogen van uw inname van groenten en fruit is een manier om dit te bereiken.

Stap 3

Kies voedingsmiddelen die de hoogste concentraties van eiwitten om uw proteïne doel te bereiken en verblijf binnen uw calorie grenzen bevatten. Bijvoorbeeld 4 oz. van een borst bevat ongeveer 250 calorieën en 38 g eiwit. Het eten van 4 oz. kipfilet tijdens de lunch en het diner zou u met 500 calorieën en 76 gram eiwit per dag.

stap 4

Aanvulling op het voedsel dat je eten met eiwit shakes gemaakt van wei-eiwit. Een bolletje wei-eiwit bevat 120 calorieën en ongeveer 25 g eiwit. U kunt een smoothie als een maaltijd te maken door het toevoegen van deze tot 1 kopje yoghurt en 1 kop bosbessen, wat neerkomt op 404 totale calorieën en 37 gram eiwit.