Hoe tot 15 pond vet te verliezen

Hoe tot 15 pond vet te verliezen


Het handhaven van een gezond gewicht kan een uitdaging zijn, vooral als je ouder wordt. Vet wordt aangemaakt door het lichaam wanneer dieet produceert meer calorieën dan je nodig hebt om te werken bij uw huidige niveau van lichamelijke activiteit. Om vet te verliezen moet je je lichamelijke activiteit te verhogen en verlagen van uw calorie-inname, waarbij de extra energie die nodig is van uw opgeslagen lichaamsvet zal trekken. Als u op zoek bent naar 15 pond te verbranden. vet je moet ijverig naar de resultaten die u wenst te krijgen.

instructies

1 Ga cardiotraining om vet te verbranden. Hardlopen, zwemmen en fietsen zijn goede voorbeelden van cardio workouts. Cardio 3-5 dagen per week gedurende 30 tot 60 minuten te verliezen 1-2 lbs. een week. Je kon je 15 pond vet verlies in minder dan acht weken te bereiken met een succesvolle cardio regime.

2 Eet meerdere kleine maaltijden gedurende de dag. Dit zal u helpen vol te blijven en houden de bloedsuikerspiegel stabiel.

3 groenten en fruit toevoegen aan uw dieet. Fruit en groenten zijn laag in suiker en vet. Eet mager vlees zoals varkensvlees en kip - en vermijd voedingsmiddelen met een hoog in calorieën en vet, zoals desserts.

4 Drink veel water. Water helpt boost metabolisme, wat meer calorieën verbrandt en elimineert vet.

5 Wees consistent met uw dieet en lichaamsbeweging routine. Houd in gedachten dat het tijd kost om gewicht te verliezen zichtbaar te worden.

Hints

  • raadpleeg altijd een arts voordat u begint met een nieuwe oefening routine.