Hoe toe te passen voor een sponsor voor Racing

Hoe toe te passen voor een sponsor voor Racing


NASCAR, drag racing, drag fietsen en motorcross gebruiken allemaal sponsors voor hun programma's. Het krijgen van een sponsoring van een belangrijk product bedrijf kan een uitdaging zijn. Echter, met doorzettingsvermogen en een goed plan, een sponsoring kan worden verkregen. Een sponsor kan een waardevolle marketing en reclame-instrument voor een bedrijf. Als de race team succesvol is, mensen associëren dat succes met het product. Afgezien van gewoon te vertalen in de verkoop, sponsoring roept ook product bewustzijn. Het voordeel voor de race-team is de financiering van het team activiteiten samen met de onderdelen en / of training. De beste sponsoring zijn voor beide partijen voordelig voor beide partijen.

instructies

1 Onderzoek bedrijven die precies bij sponsoring mogelijkheden zijn. Identificeer de bedrijven die adverteren in de autosport sport. Let op de Speed-kanaal, ESPN en tv-commercials. Ook gelezen krant sport secties.

2 Neem contact op met de promotie of de marketing afdeling van uw doelgroep bedrijf. Bel de reclame-vertegenwoordiger en vraag wat het bedrijf reclame doelen zijn. Leg uit hoe de ondersteuning van uw raceteam kan helpen het bedrijf te bereiken van deze doelen. Zoek uit of het bedrijf sponsoring programma's of bestaande sponsoring met raceteams. Als het bedrijf heeft sponsoring, er rekening mee welke soorten ze zijn. En uit te vinden welke soorten racen het bedrijf ondersteunt. Lijkt het op één sport te bevorderen? Heeft het sponsoren meerdere teams? Ook, te weten het niveau van de sponsoring ontvangen, als je kunt.

3 Neem contact op met uw lokale baan of race series manager. Onderhandelen voor advertentieruimte op het circuit op billboards en in het programma. onderhandelen ook het recht om het product van de sponsor in de souvenirwinkel of concessie staan ​​te verkopen. Indien mogelijk, te onderhandelen over een gereduceerd tarief.

4 Schrijf een voorstel. Beschrijf waarom het sponsoren van uw product goed is voor het bedrijf dat u naderen is. Ongeveer 10 procent van het voorstel moet worden over u en / of uw team. De komende 10 procent zou moeten gaan racen. De overige 80 procent moet worden over de voordelen voor het bedrijf van sponsoring uw team.

5 Dien uw voorstel om het bedrijf via e-mail als een PowerPoint-presentatie, indien mogelijk. U kunt ook het voorstel in te dienen via e-mail.

Hints

  • Track en race series managers zullen vaak pre-onderhandelen over tarieven met een lokaal team nog voordat het team heeft een sponsorovereenkomst. Het hosten van een volledig gefinancierd raceteam is gunstig voor de baan en race series managers. Het maakt een team betrouwbaar.
  • Het voordeel voor het indienen van een PowerPoint-presentatie via e-mail is dat verschillende managers het in een keer kunt delen. Een ander voordeel is dat je gemakkelijk kunt voorleggen aan meerdere bedrijven als je de kans hebt.