Hoe toe te passen Sweet Olie voor Oorpijn

Hoe toe te passen Sweet Olie voor Oorpijn

Iedereen die ooit een ernstige oorpijn heeft gehad begrijpt hoe de pijn een volwassen man tot tranen kunnen verminderen en een baby schreeuwen ontroostbaar door de nacht. Echter, het is goed om te weten dat er dingen die je kunt doen om de pijn te verlichten vrijwel direct. Natuurlijke Huis Remedies.org zegt dat zoete olie is een oud-time remedie gebruikt voor eeuwen, en is nog steeds in gebruik als een hoog aangeschreven behandeling voor oorontsteking. Probeer het gebruik van het voor rustgevende verlichting volgende keer dat u of uw dierbaren hebben een oorpijn.

Stap 1

Koop zoete olie bij de apotheek. Het is ongeraffineerd en komt in kleine flesjes worden gebruikt voor medicinale doeleinden. Omdat zoete olie uit de apotheek is ongeraffineerd, kan niet worden gebruikt voor het koken. Of vind je de beste olijfolie vindt u gebruik maken, volgens Natural Thuis Remedies.org, die kan worden gebruikt voor medicinale doeleinden, alsmede voor het koken.

Stap 2

De aankoop van de hoogste kwaliteit biologische, extra vierge olijfolie bij de lokale health food winkel als u besluit om deze route te gaan in plaats van het kopen bij de apotheek. Bewaar het op een koele, droge kast om bederf te voorkomen.

Stap 3

Koop een kleine druppel fles, bij voorkeur bruin, blauw of donker groen in plaats van een in helder glas. De donkere kleur van de fles helpt om de voedingsstoffen en geneeskrachtige eigenschappen van de olie behouden. Scheid de fles en dropper en kook zowel in water gedurende 10 minuten te steriliseren, zodat het aan de lucht drogen voor gebruik.

stap 4

Vul het steriele druppelflesje met zoete of olijfolie, sluit het en warm in een pan met warm water totdat het lichaam temperatuur bereikt. Test de olietemperatuur aan de binnenkant van je pols om zeker te zijn dat het niet te warm.

stap 5

Plaats 2-4 druppels van de verwarmde olie in het getroffen oor, die met dat oor omhoog zodat de olie te dringen. Olijfolie heeft natuurlijke antiseptische eigenschappen, legt Jethro Kloss in zijn boek "Back to Eden," en helpt om oorontstekingen en andere vormen van oorpijn bijna onmiddellijk te verlichten.

stap 6

Tuck een klein stukje katoen in de buitenste deel van het oor om de olie van het lopen te houden. Blijven liggen voor 10-15 minuten met het hoofd gedraaid zodat het getroffen oor naar boven wijst, zodat de olie door te gaan met zijn werk doen verzacht de pijn weg.

stap 7

Herhaal de bovenstaande stappen als nodig totdat de oorpijn heeft opgelost.

waarschuwingen

  • Als na een aantal behandelingen de oorontsteking niet op te lossen of erger wordt, neem dan contact op met uw arts.
  • Plaats nooit vloeistoffen in een oor, waar u vermoedt dat het trommelvlies kan worden gebroken of gescheurd.
  • De informatie die hier worden aangeboden is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om medisch advies te vervangen.

Tips

  • Breng een warm kompres of verwarming pad ingesteld op laag aan het oor na het vullen met katoenen om de olie warm te houden en toe te voegen rustgevende warmte aan het oor. Ga niet slapen met een verwarmingselement ingeschakeld.

Wat je nodig hebt

  • Sweet olie of organische extra vierge olijfolie
  • katoenen ballen
  • Donker gekleurde glazen druppelflesje
  • Verwarmingskussen