Hoe to Ride Extreme Sneeuwscooters veilig

Je hebt de sprong gemaakt: heb je extreme sneeuwscooter, het vistuig, de apparatuur, keek extreem sneeuwscooter videos, bekeken live-extreme sneeuwscooter wedstrijden, en gegaan voor de eerste run. Nu komt de belangrijkste kwestie: hoe extreme lef veilig te gaan. Lees verder om erachter te komen wat te doen.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw extreme sneeuwscooter is in goede staat. Als je een monteur bent, kunt u dit zelf doen. Kijk onder de kap en controleer op losse riemen; het niveau van de fluïda zoals injectie olie en antivries. Controleer de aandrijfriem op slijtage.

2 Onderzoek de koppelingen op loszittende bouten of scheuren op de koppeling oppervlakken. Als u scheuren te vinden, neem de machine naar de winkel.

3 Inspecteer het elektrische systeem. Controleer alle van de draden om ervoor te zorgen dat ze geen hete oppervlakken aanraken, zoals de leidingen of de kop (indien nodig, kunt u ze vastbinden om te voorkomen dat hete oppervlakken en smelten te raken). Controleer uw bougies, het maken van bepaalde ze een lichtbruin van kleur.

4 Reinig de motorruimte met een mild reinigingsmiddel, die ervoor zorgt dat het vet uit te bouwen en houdt uw motor koel.

5 Controleer het spoor en ophanging door het opheffen van de achterkant van de slee van de grond genoeg om de track volledig uit de hand. Controleer uw spoor spanning. U kunt de handleiding te raadplegen voor de juiste spanning. Zorg ervoor dat uw wielen zijn allemaal in goede vorm. Als een wiel ontbreekt rubber of niet vrij draaien, veranderen. Zorg ervoor dat de bouten en moeren goed vast zitten. Vervang die ontbreken. Smeer uw veersysteem ingevet (dit moet gebeuren maandelijks of meer als je vaker rijden). Controleer alle bouten op de voorwielophanging, om ervoor te zorgen dat ze strak, en dat de schorsing correct werkt. Als er iets is gebogen of uit groepering, vervangen. Vet de voorwielophanging. Controleer de ski's en carbiden op slijtage.

6 Geef de extreme sneeuwscooter een over-all inspectie om ervoor te zorgen dat er niets ontbreekt, dan is schoon en was het. Controleer de backer platen, en voor eventuele ontbrekende studs op de baan.

7 Zorg ervoor dat u alle juiste extreme veiligheid sneeuwscooter spullen voor jezelf. Samen met sneeuw helmen, sneeuw broek, sneeuw handschoenen, bivakmutsen of het hoofd liners, nek warmers, sneeuw jassen, snowboots, wervelkolom beschermers, duim beschermers, sneeuw brillen, hebben kniebeschermers, elleboogbeschermers en een kist beschermer.

8 Neem een ​​SOS baken, schop, lawine sonde, hand radio set, of een helm radio, een kompas, lucifers, zaklamp en een EHBO-kit, vooral als u van plan bent om een ​​afstand of ga reizen in een afgelegen gebied. Vertel iemand waar je heengaat en wanneer u verwacht terug te keren. Bel ze als je thuis komt.

9 Vermijd alcohol of drugs tijdens extreme lef. Deze stoffen invloed op uw geest en oordeel. Alcohol kan ook bijdragen aan onderkoeling.

10 Blijf op de gemarkeerde paden, of op de rechter schouder van de weg. Houd een oogje op voor dingen die net onder de sneeuw het oppervlak, zoals boomstronken of hekken kunnen worden verborgen.

11 Overslaan reizen over water, zelfs als het ijs ziet er sterk genoeg om u te houden. Als je door het ijs vallen, schop je voeten om jezelf op de top van het ijs. Als het ijs breekt terwijl je dit doet, raak niet in paniek. Langzaam bewegen in de richting van de kust of de richting waaruit je kwam tot je kunt krijgen op het ijs. Rol op het ijs van het gat. Sta niet tot je een goede afstand van het gat.

12 Ride alleen voor uw vermogen. Wees niet te snel gaan of te proberen te veel te snel.

13 Blijf op de hoogte van hoe je je voelt. Je wilt niet om jezelf uitputten, zodat u niet in staat om weer veilig thuis bent.

Hints

  • Blijf te allen tijde veilig. Extreme sneeuwscooter is een extreme sport, waar de kans op letsel of erger is zeer reëel.
  • Nooit extreme sneeuwscooter alleen.