Hoe ter vervanging van een Pullup Bar

Hoe ter vervanging van een Pullup Bar


Het uitvoeren van een pull-up is een test van kracht. Het is moeilijk voor een persoon te kunnen zijn lichaamsgewicht tegen de zwaartekracht in met alleen zijn bovenlichaam spieren. De beste manier om beter op alles te krijgen is om te oefenen, en zijn niet anders met pull ups. Aangezien niet iedereen toegang heeft tot een optrekstang heeft of kan een pull-up uit te voeren, een goede vervanging voor een optrekstang een weerstandsband. Resistance bands kan overal worden gebruikt en kan helpen een persoon bouwen trekken kracht zonder het gebruik van een echte pull-up bar.

instructies

1 Koop een weerstand band van een lokale sportwinkel als je niet al een hebt.

2 Wikkel de weerstand band rond de voet van een bed, stoel, of een ander zwaar voorwerp. Wat weerstand banden hebben speciale deuranker bijlagen die stuk voor bevestiging aan een deur. Deze werken als vervanging voor een pull-up bar. Welke optie je ook gebruiken voor het bevestigen van de band, zorg ervoor dat het stevig genoeg is dat je geweld tegen kan uitoefenen zonder dat het glijden en bewegen.

3 Voer een pull-back in plaats van een pull-up zittend. Doe dit zittend op de vloer, rug recht, benen licht gebogen in het bijzijn van je, met je voeten op de grond voor de stabiliteit. Het houden van de weerstand band handgrepen in beide handen, trek de weerstand band en buig je rug spieren als je je schouderbladen samen te trekken. Pull-backs en pull-downs kan zowel worden uitgevoerd met behulp van een weerstand band en dezelfde spieren werken als een pull-up zou. De belangrijkste spier worden gebruikt in die bewegingen is de latissimusdorsi. Andere spieren gebruikt worden zijn de brachialis, brachioradialis, teres major en deltaspier (posterior). Stabilisator spieren worden gebruikt in deze oefening zijn de biceps en triceps.