Hoe Ter bescherming van uw Trail Camera

Hoe Ter bescherming van uw Trail Camera


In de moderne jacht en tracking, hebben trail camera's integraal te worden om het begrip waar de dieren zijn, als ze bewegen en wat paden die ze gebruiken. De technologie is ook een belangrijke bron voor onderzoek bij dieren en mensen die behoefte hebben aan fauna die zich niet bewust van wordt gecontroleerd zijn horloge. Echter, net als alles in het wild, trail camera's kunnen worden friemelde met of beschadigd door nieuwsgierige dieren. Bovendien worden soms de camera's gestolen. Als gevolg hiervan, camera eigenaren hebben een belang bij hun apparatuur te beschermen tegen beschadiging of diefstal.

instructies

1 Kies een spoor camera die infrarood vermogen in plaats van een flits te zien 's nachts, waardoor het minder zichtbaar zijn voor dieren en dieven maakt gebruikt. Laad de camera met film of de geheugenkaart en een nieuwe accu. Was uw handen grondig voordat u de camera. Gebruik een hand af te vegen als in het veld. Kies een boom naar de camera op dat tenminste een voet dik, zodat het niet gemakkelijk kan worden gekapt.

2 Bevestig de camera aan de boomstam in de positie die u wenst met een ketting of metalen kabel. Veeg de camera volledig met een geur reinigingsmiddel om elk teken van menselijke handelingen te vermijden. Plaats een camera kooi via camera zodat deze niet kan worden beschadigd of geplet door dierlijke paws of kauwen. Obscure de camera van gemeenschappelijk gezicht zodat het niet gemakkelijk kan worden gezien door iemand die op zoek naar een eenvoudige camera te stelen.

3 Stel onderaan de aas nadat de camera is geplaatst en bevestigd aan de boom, niet eerder. Verwijder geen symptomen van een voetafdrukken of erop te trappen rond het gebied in de buurt van de camera door het afvegen van de grond met een boom borstel. Gooi de tak gebruikt om het gebied te poetsen ten minste 50 voet van de camera zelf.

Hints

  • Het plaatsen van uw camera hoog in een boom op het gebied onder bedekken kan het beter te beschermen; vele diersoorten kunnen niet in bomen klimmen.
  • Zorg ervoor dat niet de camera of een van de onderdelen aan te raken nadat hij net behandeld voedsel. Ondanks de beste schoonmaken, kan wat te eten geur nog steeds op je handen. Dit zal scherpe reukzin dieren aan te trekken en kan de camera beschadigd te krijgen.