Hoe tegen te gaan acidose

Acidose een aandoening waarbij de pH in het lichaam uit balans en het lichaam is overdreven zuur. Een normaal gezond lichaam heeft een pH tussen ongeveer 7,36 of licht alkalisch. Wanneer het lichaam is al te zuur, het is niet in staat om goed te functioneren en het spoelen van schadelijke toxines door middel van metabole processen. Dit kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten, kanker en leverfalen veroorzaken. Er zijn een aantal manieren om acidose tegen te gaan, met inbegrip van de consumptie van een alkalisch-rijk dieet, regelmatig oefenen en het drinken van veel water.

instructies

instructies

1 Test jezelf voor acidose gebruik van lakmoespapier. U kunt kopen lakmoespapier elke apotheek, en het is goedkoop. Om uw pH-niveau te testen, dompel de lakmoesdocument in uw urine of speeksel. Idealiter moet uw pH-niveau rond de 7,36. Als uw pH-meting is al te zuur of alkalisch, moet je stappen te ondernemen om het evenwicht te herstellen.

2 Pas uw dieet, zodat je consumeren zijn ongeveer 80 procent alkalizing voedingsmiddelen en 20 procent zure en neutrale voedingsmiddelen. -Alkaline vormende voedingsmiddelen bevatten honing, knoflook, avocado's, rozijnen, soja, maïs, de meeste vruchten en groenten, melasse en ahornsiroop. Zuurvormende voedingsmiddelen omvatten alcohol, bonen, koffie, mosterd, vlees, melk, frisdranken, eieren, peulvruchten en azijn. Er zijn uitgebreide lijsten online met vermelding van het zuur en alkalisch levels in verschillende voedingsmiddelen.

3 Drink veel alkalisch water of water behandeld met alkalische tabletten. Deze producten zijn verkrijgbaar bij de meeste apotheken over de toonbank. Drink minstens acht glazen per dag. Dit is een van de eenvoudigste manieren om tegen acidose.

4 Overwegen om alkaline supplementen of andere vitaminen om uw pH-balans te herstellen. Moondragon.org beveelt kelp, kalium, vitamine A en vitamine B aan acidose tegen te gaan. Deze zijn verkrijgbaar bij elke apotheek.

5 Oefening op een regelmatige basis. Gifstoffen en zure verbindingen worden vrijgegeven door de huid via zweet als je oefenen. Joggen, fietsen, inline skaten en zwemmen zijn allemaal goede manieren om uw algehele gezondheid te verbeteren en te houden zuur niveaus in toom.

Hints

  • Vermijd het eten vlak voordat je slapen, zodat je lichaam zich kan concentreren op het herstel in plaats van de spijsvertering.
  • Controleer uw pH-niveau elke dag tot u de juiste evenwicht te hervinden.
  • Raadpleeg uw arts onmiddellijk als uw pH-meting is gevaarlijk zuur, tussen de 4,5 en 5,75. Dit kan een indicatie zijn van een onderliggend gezondheidsprobleem dat je nodig hebt om aan te pakken.