Hoe te Wrap Tsuka-Ito Hockey Tape

Hoe te Wrap Tsuka-Ito Hockey Tape


De oude kunst van Tsuka-Ito gaat om de bijna ceremoniële handeling van het verpakken van het gevest van bladen wapens, zoals zwaarden en messen in zijde de bekende diamant-achtig patroon inherent op de Japanse wapens te creëren. Voor hockey spelers op zoek naar een beetje flair aan hun on-ice presentatie te maken, het verpakken van de stok as met hockey tape Tsuka-Ito stijl kan een interessante visuele toe te voegen aan de stok, die ook zal helpen de speler greep de stok beter.

instructies

1 Zitten op een bank of stoel met uw hockeystick bevestigd tussen je knieën en het blad de vloer raakt. Te beginnen met de sectie of secties van de as van de stok waar u normaal uw handen, wikkel over een 2-inch spoel van hockey tape rond de schacht.

2 Houd de rol hockey tape onder een lichte hoek en trek de rol strak als je een enkele lijn van tape rond de schacht te wikkelen in een neerwaartse hoek. Spoel de tape rond de schacht en blijven wikkelen op deze hoek tot het geheel van de sectie is verpakt in een "candy cane" patroon. Wikkel en laatste stukje van de sectie rond de as zoals je deed toen je begon verpakking.

3 Wikkel de sectie weer, dit keer gaat van beneden naar boven, het verpakken in de tegenovergestelde richting van waar je de eerste spoelen gewikkeld. Dit brengt een kleine X-vormig patroon met de band, maar ook zorgt voor de Tsuka-Ito ruitpatroon. Eindig de afdeling als u met de eerste wrap deed.