Hoe te wissen spataderen met Bio-Dyne

Hoe te wissen spataderen met Bio-Dyne


Bio-dyne, die wordt gewonnen uit biergist, was de hoofdingrediënt (George) Sperti's zalf, die niet meer op de markt. Ook bekend als LYCD (live gistcel derivaat), bio-Dyne is een van de belangrijkste ingrediënt in Voorbereiding H verkocht in Canada. Veel consumenten gelden bio-Dyne lokaal om spataderen te behandelen - ook wel bekend als spataderen - en veel thuis consumenten getuigen van de doeltreffendheid ervan.

instructies

1 Inspecteer de ingrediënten in het product van uw keuze. Bio-dyne wordt algemeen gebruikt 1 procent.

2 Was een klein deel van de huid met een milde zeep en dep ze droog. Breng een kleine hoeveelheid van bio-Dyne aan het gebied, masseer het in en wacht zes uur om ervoor te zorgen dat u geen bijwerkingen. Als er een bijwerking, was de bio-Dyne off met een milde zeep en stop het gebruik.

3 Was het gebied van uw huid u de bio-Dyne van toepassing met milde zeep en dep ze droog - als er geen negatieve reactie van de huid in Stap 2. Breng de bio-Dyne naar het gebied van de huid waar spataderen zijn zichtbaar en staan ​​12 uur.

4 Was het gebied opnieuw met milde zeep en dep ze droog alvorens opnieuw toepassen. Twee keer per dag is de aanbevolen gebruik voor aambeien (bij gebruik Voorbereiding H uit Canada); Sommige consumenten bericht gebruikt om de zes uur spataderen (waarvoor geen aanbevolen gebruik van een farmaceutisch bedrijf).

Hints

  • Bio-Dyne is niet goedgekeurd voor gebruik voor spataderen door de Amerikaanse Food and Drug Administration, en het moet worden gebruikt bij de consument eigen risico.
  • Verminderen of stoppen met het gebruik van bio-Dyne als er geen tekenen van roodheid of zwelling.