Hoe te Wenzel tenten

Wenzel tenten bieden ongedwongen campers met een goedkoop alternatief voor duurdere tenten geproduceerd voor gebruik in extreme weersomstandigheden en op meerdaagse backpacken reizen. Zowat iedereen heeft een grappig verhaal over de tijd dat hij probeerde om een ‚Äč‚Äčtent in het donker of een andere camping ongeluk, maar pitching een Wenzel tent is eigenlijk heel simpel. Volg deze simpele stappen en je zult geen problemen ondervinden pitching je tent, en je zult wakker te hebben genoten van een comfortabel en droog slaap.

instructies

1 Selecteer een gebied om uw tent die op hoge grond, indien mogelijk werpen. Dit zal helpen uit je tent te houden water als het regent.

2 Kies een gebied dat vlak tot slapen op een helling te voorkomen. Hiermee wordt voorkomen dat al het bloed van haasten om de ene kant van je lichaam als je slaapt.

3 Wis het geselecteerde gebied van takken, stenen en ander vuil dat je tent kan scheuren en zorgen voor een lange, ongemakkelijk en slapeloze nacht.

4 Verspreid een zeil op de grond waar u uw tent zal gooien.

5 Pak uw tent, het scheiden van de diverse onderdelen voor de organisatie doeleinden.

6 Leg de stof lichaam van de tent plat op de grond.

7 Zet de polen elkaar. Typisch wordt elke pool onderverdeeld in secties voor gemakkelijke opslag. Een flexibele tekenreeks die de lengte van elke pool loopt houdt de onderdelen tezamen. Snap de delen aan elkaar, te beginnen aan de ene kant en werk je weg naar beneden.

8 Steek de polen van de tent pop-up te maken. Sommige tenten plastic haken die de lengte van elke pool werking. Voor anderen, wordt de paal lopen door een soort buis ingebouwd in het weefsel. De uiteinden van elke pool passen in een plastic of stof lus aan de onderkant van de tent. Als deze stap correct wordt uitgevoerd, moet de tent nu op zichzelf.

9 Duw haringen van de tent in de grond te helpen houden de tent op zijn plaats. In het algemeen kan dit worden gedaan met de hand, maar soms kan het nodig zijn om ze te bang met een hamer of een rots.

10 Gooi de buitentent of regenscherm, over de tent.

11 Bevestig de koorden of banden van de buitentent de overeenkomstige lussen of ringen aan de basis van de tent.

12 Zorg ervoor dat het zeil je naar beneden hebt geplaatst wordt niet steken uit de zijkanten van de tent. Hiermee wordt voorkomen dat de regen van het verzamelen op het zeil en loopt in de tent.

Hints

  • Aankomt op uw camping bij daglicht, zodat u kunt beginnen pitching je tent voor de schemering.
  • Zorg er altijd voor dat de tent geschikt is voor het soort weer kunnen optreden tijdens het kamperen of backpacken ernstig risico van letsel of zelfs dood door blootstelling aan extreme omstandigheden te vermijden.