Hoe te wandelen Cross Timbers Trail in Texas

Cross Timbers zijn twee zeer dichte gordels van hout die zich uitstrekken over de grens van Oklahoma-Texas. Het pad slingert zich langs de zuidelijke oever van Lake Texoma voor ongeveer 14 mijl, waarvan er negen worden behandeld in deze wandeling. Tenzij je besluit om een ​​shuttle auto te gebruiken, een plan op een Cross Timbers wandeling nemen van twee of meer dagen.

instructies

1 Rijd noorden op de Amerikaanse 377 van de kruising van de VS 82 voor ongeveer 15 mijl naar Juniper Point Park. Na ongeveer 1/2 van een mijl linksaf bij de splitsing. Vind de gemarkeerde trailhead in een onverharde parkeerplaats aan de linkerkant.

2 Plan een auto shuttle naar dit een 9-mijl 1-daagse wandeltocht te maken.

3 Neem het pad van Juniper Point voor 2,5 mijl naar Cedar Bayou. Het pad is goed aangegeven en makkelijk te volgen, met af en toe mijl markers.

4 Loop langs de jachthaven langs de verharde weg van Cedar Bayou Resort en terug in het bos achter verschillende campings aan de rechterkant.

5 Blijf links op de belangrijkste route naar de Lost Loop vork en verder naar het Five Mile Camp, die is gemarkeerd met een "5" teken.

6 Kijk voor een groot stuk van de poison ivy rond de 8-mijl marker, en was het uit bij het meer als je opfrissen tegen een aantal.

Hints

  • Hier krijg je een camping vergunning bij de Juniper Point Park ingang voor een rondvaart 18-mijl wandelen.
  • De beste seizoenen om te wandelen zijn val door lente.