Hoe te voorkomen dat Misselijk tijdens het werk uit

Hoe te voorkomen dat Misselijk tijdens het werk uit


Veel oefeningen ervaren duizeligheid of misselijkheid tijdens het werk uit. Misselijkheid tijdens het werk uit te kunnen worden toegeschreven aan hydratatie, calorie-inname en reisziekte. Een onbalans in een van deze elementen, of een combinatie, kan leiden tot oefening geïnduceerde misselijkheid. Weten wat u kunt doen om misselijkheid te voorkomen kunt u blijven genieten van uw training.

instructies

1 Eet minstens een tot twee uur voor de training. Stew Smith, een gecertificeerd kracht en conditionering specialist met de Nationale Sterkte en Conditioning Association, stelt dat uit te werken op een lege maag vaak veroorzaakt misselijkheid. Oefening geïnduceerde misselijkheid kan gebeuren op elk moment van de dag als u een maaltijd overslaan voor de training.

2 Hydrate. Als u uit te werken en zijn niet gehydrateerd, kunt u last krijgen van misselijkheid. Drink water minstens een uur voor de training, dan weer tijdens de training en daarna, om te helpen uw lichaam spoelen van de melkzuur vrijgelaten na het sporten.

3 Wees voorzichtig bij het ​​doen van abdominale routines. In buikspieroefeningen, elke keer dat u verhogen en verlagen je hoofd, je ogen kan verschuiven naar een andere plek op de muur, kamer of het plafond, wat resulteert in reisziekte. Dr. Timothy Hain zegt deze constante hoofd beweging vaak veroorzaakt misselijkheid. Stew Smith stelt voor het kiezen van een centraal punt en zich te concentreren op het elke keer als je hef je hoofd, of het houden van je ogen dicht.

4 Oefening alleen buiten als het niet te warm. Extreme hitte of overmatige blootstelling aan de zon kan leiden tot misselijkheid, wat een teken van hitte-uitputting kan veroorzaken. Volgens de Oklahoma State University's Department of Environmental Health and Safety, hitte-uitputting is een ernstige aandoening. Symptomen zijn onder meer misselijkheid, extreme dorst, overmatige transpiratie, gevoel in het hoofd, gebrek aan evenwicht en klamme huid.