Hoe te voorkomen Cardiovascular Disease

Het hart, spreekt vanzelf, is een vitaal orgaan-en zijn gezondheid is meer dan belangrijk in termen van de lengte en de kwaliteit van ons leven. Hartproblemen behoren tot de meest voorkomende oorzaken van de dood, vooral in de westerse wereld. Ironisch genoeg, de meeste mensen niet nagaan hoe de conditie van hun hart te verbeteren, omdat ze niet geloven dat ze de tijd of energie om dit te doen. Dat is natuurlijk een grote fout. Hoewel iedereen is uniek en dienen hun eigen biologische en levensomstandigheden beschouwen omstandigheden-de volgende kleine stappen kan helpen iedereen om de gezondheid van hun hart te promoten.

instructies

1 Heeft regelmatige fysieke examens en gezondheid check-ups om een gezond hart en lichaam te handhaven en het risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Iedereen is uniek. Vraag uw arts welke keuzes u persoonlijk moet maken om de beste te helpen de conditie van je hart.

2 Eet een gezonde, evenwichtige voeding; Dit is van groot belang bij het voorkomen van hart-en vaatziekten. Obesitas is vaak de oorzaak van hartproblemen, zoals het is met beroertes. Verminder vet inname door het verwijderen van het zichtbare vet van het vlees vóór het koken. Probeer ook gunstig vet verminderen bereidingswijzen zoals koken, grillen, braden, bakken, braden, stroperij, stomen en wokken.

3 Oefening en krijg je hart pompen regelmatig om zijn gezondheid te behouden. Gebrek aan lichaamsbeweging is heel gebruikelijk omdat veel mensen het gevoel dat ze niet de tijd hebben. Echter oefenen geen uren duren of zelfs worden gepland om effectief te zijn. Neem de trap in plaats van de lift, draai huis klusjes in unieke workouts en park een paar blokken (of een paar parkeerplaatsen voor beginners) uit de buurt van uw bestemming om je hart pompen te krijgen.

4 Controleer de ingrediënten van de dingen die je eet en te voorkomen dat bepaalde stoffen. Onnodig te zeggen, is het roken van tabak niet je hart te helpen. Ook moet cafeïne en mononatriumglutamaat (MSG) worden vermeden. Het kiezen van water, thee of sap over cafeïnehoudende frisdrank kan niet alleen helpen de gezondheid van je hart, maar zal vaak voelt u zich meer ververst na een aanzienlijke periode te doen. (Studies suggereren cafeïne zorgt ervoor dat je meestal te moe of vermoeid voelt na de bekrachtiging van effecten zijn uitgewerkt.)

5 Limit ongezonde keuzes in uw huis. Studies tonen aan dat het maken van bepaalde voedingsmiddelen beschikbaar zal uiteindelijk leiden tot je eten / drinken van hen. Dit komt omdat elke keer dat je zien dat deze items zullen zij een beroep op u, en zelfs de sterkste wilskracht zal afzien uiteindelijk, dus blijf bewust van wat u koopt wanneer u kruidenier, en hoe deze effecten je hart en lichaam.

Hints

  • Gezondheid is rijkdom-koesteren de gave.
  • Herken de tekenen en symptomen van een hartaanval en angina pectoris.
  • Neem klassen en worden gecertificeerd in reanimatie en eerste hulp. Je kon het leven van iemand op een dag te redden.
  • Eet fruit en groenten met veel vitaminen en mineralen, zoals spinazie en broccoli.
  • Dit artikel is geen vervanging voor een medische diagnose van uw eigen arts of andere zorgverlener.