Hoe te voorkomen Alcohol Cravings

Alcohol is een van de moeilijkste medicijnen te elimineren uit het leven. Bij de behandeling van verlangens, zijn er vele technieken die de verslaafde kan helpen bij het verkrijgen erover. Cravings komen over het algemeen uit vier bronnen: een reactie op de ontwenningsverschijnselen, te ontsnappen aan onplezierige gevoelens, zoals woede of depressie, gewone verenigingen (bijvoorbeeld bepaalde vrienden of uitgaansgelegenheden, zelfs muziek), en een algemeen aangenaam stemming te verbeteren. Al deze kan een verslaafde te brengen om oude, slechte gewoontes te herzien.

instructies

Omgaan met Alcohol Cravings

1 Wijzig uw dieet. Het vermijden van suikers en cafeïne is een beproefde manier om te helpen verminderen onbedwingbare trek. Bovendien, voeg meer B-vitaminen aan uw dieet, en er zeker van te veel supplementen van alle belangrijke vitaminen aan onbedwingbare trek te verminderen. Vitamine rijk dieet, en een vermindering in verwerkte suikers, is een belangrijke, langdurige manier om eraan te voorkomen.

2 Leer om jezelf af te leiden. Er zullen vele malen in je leven dat je wordt omringd door drinkers, die schijnbaar met een geweldige tijd terwijl je in onthouding te leven. Probeer jezelf af te leiden met een gesprek, vrienden en, als dat niet lukt, om zo veel van die verenigingen mogelijk te vermijden.

3 Ontvang nieuwe hobby's. Zware drinkers hebben meestal verlaten hun oude hobby's, omdat alcohol duurt meestal één weg van de meer gezonde bezigheden. Als je geen oude hobby's te hervatten, krijgen nieuwe. Kijk om je heen en beginnen te ontdekken wat jij interessant vindt naast drinken.

4 Gebruik cognitieve technieken. Reden weg deze symptomen. Herinneren wat alcohol aan u heeft gedaan in het verleden. Denk na over de keren dat je jezelf belachelijk gemaakt, terwijl dronken, of de keren dat je een auto hebt gereden, iedereen om je heen in gevaar te brengen. Recall om jezelf te sterven van de leverziekte en afsterven in een ziekenhuisbed. Deze technieken zullen snel brengen naar de pijn die alcohol u heeft veroorzaakt erg.

5 Leer om te ontspannen. Een van de grootste oorzaken van de terugval is de negatieve emoties die komen met angst, woede, depressie of verveling. Al deze kunnen worden opgelost door eenvoudige ontspanningstechnieken, lichaamsbeweging en goede voeding. Als de basistechnieken niet helpen, overweeg dan het zien van een psychiater en informeren over de stemming drugs zoals Seroxat en Prozac, of zelfs een milde anti-psychotica zo'n Zyprexa of Seroquel. Deze kunnen je stemming te verbeteren, en maak hunkeren naar minder intens.

Hints

  • Als u op drugs sfeerbediening, herinner dat alcohol, naast deze geneesmiddelen kan ernstige leverschade en geneesmiddelinteracties die kan leiden tot fysieke en emotionele problemen.