Hoe te voorkomen Acne zonder medicatie

Hoe te voorkomen Acne zonder medicatie


Terwijl veel vermeende acne "behandelingen" zijn in de handel verkrijgbaar, de meeste van deze komen met een aantal ongewenste bijwerkingen, en zijn alleen effectief zolang u blijven gebruiken. Idealiter moet je proberen om acne te voorkomen voordat het zich voordoet, door het gebruik van natuurlijke benaderingen. Veel deskundigen het erover eens dat acne heeft zelden een enkele oorzaak, maar in plaats daarvan is een symptoom van een ongezonde leefstijl. Door het consumeren van gezonde voeding en vitamines, het vermijden van stress en het nemen van goede zorg van uw huid, kunt u uw kansen van het leven breakout-vrij zonder het nemen van medicatie.

instructies

1 Eet een gezond dieet. Hoe meer rauwe groenten en fruit, biologisch vlees en hele voedsel dat je eet, hoe beter. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen, suiker en kunstmatige zoetstoffen, teveel zuivelproducten en excessieve proteïne. Probeer niet om verschillende soorten voedsel te combineren in een enkele maaltijd plaats eten van eiwitten en koolhydraten op verschillende tijdstippen.

2 Vul uw dieet met vitaminen en andere voedingsstoffen. Vitamine A, B6, E en C worden verondersteld om acne te voorkomen, evenals zinksupplementen. Kruiden zoals klit, zwarte walnoot, wilde indigo en Oregon druif wortel kunnen worden van de bijstand ook.

3 Zorg goed voor je huid. Vermijd zware make-up en andere producten die je poriën kunnen verstoppen. Was uw huid regelmatig en krijg veel zonlicht. Weerstaan ​​aan de drang op te halen bij bestaande puistjes --- dit zal niets doen, maar leiden tot infectie en littekens.

4 Vermijd stress. Hoewel het moeilijk om weg te blijven van stressvolle situaties kunnen zijn, kunt u uw reactie te beheersen. Het toestaan ​​van jezelf om gestrest raken zet uw lichaam in een vecht-of-flight staat voor langere tijd, wat een negatieve invloed kunnen hebben op uw gezondheid en verhogen de kans op acne.

5 Oefening regelmatig en het minimaliseren van ongezonde gewoonten zoals roken en drinken. Probeer andere dingen die je gezondheid kunnen verzwakken, zoals verontreinigende stoffen te vermijden. Gebruik een waterfilter om uw kraanwater schoon te maken en gebruik van natuurlijke huid en haar producten.