Hoe te voorkomen Acne na het scheren

Hoe te voorkomen Acne na het scheren

Acne die optreedt na het scheren is een beetje anders dan de gewone vorm in verband met de puberteit en de tienerjaren. Acne in het algemeen betrekking op een verstopping van de haarzakjes die leidt tot rode bultjes. Gewoonlijk deze belemmering vormen bij het dode huidcellen en olie zwembad samen met de follikel opening te blokkeren. De puistjes krijgt u na het scheren optreden als gevolg dat de daad van zichzelf scheren irriteert de follikels en veroorzaakt verstopping. Zoals met veel dingen, de beste remedie voor acne na het scheren is preventie. Proper scheren technieken zullen irritatie en de puistjes die ermee gepaard gaan te verminderen.

Stap 1

Splash warm water op je gezicht voordat u begint te scheren. Dit opent de poriën en verzachten de huid.

Stap 2

Selecteer een scheerschuim dat een dunne laag van bescherming biedt aan uw huid. Volgens de website Acne.com zal filmier crèmes het scheermes zich vrij over het huidoppervlak te bewegen en de vermindering van irritaties. Gebruik de scheerschuim royaal bij de toepassing.

Stap 3

Wegwerp, single-bladen scheermessen. Double-bladen scheermessen daadwerkelijk schade aan de dermis. Wanneer de huid weer groeit, kan het de follikel blokkeren en leiden tot chronische acne. Vervang het scheermes bij elke scheerbeurt.

stap 4

Scheren in dezelfde richting als het haar groeit. Kijk naar je haargroei voor het aanbrengen van scheerschuim. Haar groeit neerwaartse meestal. Te scheren met het graan, u een beroerte het scheermes in dezelfde richting als de haargroei. Je zal niet zo dicht van een scheerbeurt op deze manier, maar zal irritatie verminderen.

stap 5

Breng een benzoylperoxide of salicylzuur gel tot aangezicht als een toner. Dit zal zowel de acne medicijnen om te voorkomen voordat het begint, en sluiten de poriën. Als alternatief, probeer dan een natuurlijke samentrekkende, zoals toverhazelaar.

Tips

  • Acne.com verklaart het beste instrument om acne te voorkomen is een elektrisch scheerapparaat.

Wat je nodig hebt

  • Warm water
  • Scheerschuim
  • Single-blade razor
  • Benzoylperoxide of salicylzuur