Hoe te verwijderen van een Campagnolo Record Crank

Hoe te verwijderen van een Campagnolo Record Crank


Een slinger is het hart van het rijden van een fiets. De crank omvat de crankarmen, ketting ringen en pedalen. Het toepassen van kracht op de pedalen zorgt ervoor dat de krukas en de ketting te draaien. De ketting draait dan het achterwiel, het voortbewegen van de fiets naar voren. In tegenstelling tot eerdere modellen, de Campagnolo Record Ultra-Torque crank afziet van het gebruik van afzonderlijke crank bouten aan de krukas op zijn plaats te houden. Een enkele bout passeert rechts aandrijvingsmechanisme van de crank, koppelen de getande assen die zijn bevestigd aan elk uiteinde van de kruk.

instructies

1 Zoek het lager klem aan de rechterkant, drive-side lager cup. De lagers beker is aangebracht tussen de kruk en de zijkant van het frame.

2 Steek een smalle platte schroevendraaier onder de verhoogde einde van de clip. Gebruik de schroevendraaier om de clip vrij van het lager beker los te wrikken. Zet de clip opzij.

3 Monteer een uitbreiding op een dopsleutel. Monteer een 10mm beetje op de uitbreiding.

4 Gebruik de verzamelde dopsleutel om de bout los te maken in het midden van de rechter, drive-side Campagnolo Record crank. De bout draait tegen de klok in los te maken.

5 Scheid de juiste, drive-side crankarm van de fiets. Scheid de links, niet-aandrijfzijde crankarm van de fiets.