Hoe te verwijderen van de SKS Front Sight Bajonet Lug

Hoe te verwijderen van de SKS Front Sight Bajonet Lug


Ontworpen in 1945, heeft de Sovjet-SKS geweer door het leger van vele andere landen, waaronder China, Noord-Korea en Oost-Duitsland is aangenomen. Het oorspronkelijke ontwerp geweer was uitgerust met een bajonet lug voor het aanbrengen van een bajonet in de strijd. Het wapen wordt nu beschouwd als achterhaald en de SKS is een collectors item voor fanatieke pistool enthousiastelingen, van wie velen genieten van het overspuiten of wijzigen van het wapen. De SKS wordt ook gebruikt door veel jagers vanwege zijn grote kaliber en het bereik, maar de bajonet lug kunnen addertje onder het gras in borstel en uitgegroeid tot een overlast. De bajonet lug en voorzijde zicht zijn uit één stuk en moeten in koor te worden verwijderd.

instructies

1 Uitladen het wapen volledig. Voer een visuele inspectie van het wapen kamer en tijdschrift doos om ervoor te zorgen er geen munitie aanwezig is. De SKS gebruikt een interne magazine dat visueel door het openen van de actie kan worden geïnspecteerd.

2 Leg het wapen in een gewatteerde pistool bankschroef. Zorg ervoor dat de voorste bezienswaardigheden zijn toegankelijk.

3 Uitdrijven de twee achterste pennen waarmee de bajonet lug met een punch en hamer. Een pin is stevig en in de bajonet lip die uitsteekt uit het onderste gedeelte van het vat. De andere pen een holle roll-pin in de ogen basis die uitsteekt vanaf de bovenzijde van het vat.

4 Verwarm het zicht en nok met een propaan fakkel voor een minuut om te helpen uit te breiden en draai het metaal.

5 Plaats een aluminium blok tegen de voorzijde zicht en bajonet lug. Gebruik een winkel-pers of gear trekker om het blok te duwen in de richting van de snuit tot de ogen wordt geduwd het vat.

Hints

  • U kunt ook de aanblik gesneden en sjouwen met een ijzerzaag of slijpschijf; echter, moet je achteraf Refinish of koud blauw het metaal.
  • Probeer nooit onderhoud aan een geladen wapen.
  • Staats-en federale wetten verbieden wijziging van specifieke wapens, zoals oudere SKS-modellen. Neem contact op met de bevoegde autoriteiten voor het wijzigen van je wapen.