Hoe te verwijderen van de lagerdrager Van een bedrijf van Johnson Outboard

Of je nu het verwijderen van de lagerdrager van uw Johnson buitenboordmotor voor lagere eenheid lager onderhoud aan de schroef zeehonden te vervangen of de lagerdrager of de schroefas te vervangen, het proces is eenvoudig. U zult gebruik maken van gemeenschappelijke instrumenten, waaronder een stopcontact en een vliegwiel trekker, om de drager te verwijderen, terwijl de lagere eenheid nog steeds aan de motor bevestigd is, bespaart jezelf de frustratie van het verwijderen van de lagere eenheid van de motor en het maken van een geforceerde versnelling olie verversen.

instructies

1 Trek de splitpen van de schroef moer met een paar van de naald neus tang en verwijder de schroef moer, met behulp van een schroef sleutel of een 1-1 / 16-inch box-end moersleutel, als een propeller sleutel niet beschikbaar is. Schuif de schroef, afstandsstukken en ringen van de schroefas om de vier bouten lagerdrager bloot rond de buitenkant van de schroefasafdichting. Verwijder de bouten lagerdrager uit met een 5/16-inch dunne-stopcontact.

2 Centreren een vliegwiel trekker met schroeven 5/16 - 18 x 8 inch, op de schroefas. Rijg de schroeven aan de poten van de trekker in de lagerdrager boutgaten.

3 Draai het centrum post van de lagertrekker om de lagerdrager van de tandwielkast halen. Stel de lagerdrager op een schone ondergrond.