Hoe te verwijderen Tobacco vlekken van kunstgebitten

Kunstgebitten, niet in tegenstelling tot natuurlijke tanden, kunnen vlekken van bepaalde dranken zoals thee of koffie, of tabaksproducten te verwerven. Veel prothese schoonmaakmiddelen op de markt, hoewel sommige huishoudelijke artikelen ook bruikbaar bij het verwijderen van vlekken prothese kan zijn. Een goede verzorging en het gebruik van schoonmaakmiddelen zorgen dat kunstgebit zijn vlek-vrij.

instructies

1 Voorkom vlekken te voorkomen. Het zal minder werk in het verwijderen van vlekken te creëren. Het voorkomen van kunstgebit vlekken is net zo eenvoudig als het beoefenen van een goede mondhygiëne praktijken elke dag. De American Dental Association beveelt aan dat kunstgebit dagelijks worden geborsteld om voedsel en plaque te verwijderen en om de mond gezond te houden.

2 wegspoelen deeltjes die de hele dag door kunnen geaccumuleerd hebben. Deze stap is belangrijk omdat het verwijdert grote stukken voedsel die vastzitten op de set van kunstgebitten. Spoelen moet worden gedaan in het water, dat is niet warm, want volgens de American Dental Association warm water kan leiden tot een kunstgebit te vervormen in de tijd.

3 Borstel uw kunstgebit dagelijks. De American Dental Association raadt het gebruik van een tandenborstel met zachte haren of een prothese borstel om een ​​kunstgebit te reinigen. Hard-haren borstels kan schade aan de oppervlakken van het kunstgebit 'veroorzaken. De ADA beveelt ook borstelen kunstgebit met een prothese reiniger met de ADA zegel van aanvaarding als gevolg van de producten testen op veiligheid en efficiency. Handzeep en afwasmiddel milde zeep zijn ook goedgekeurd reinigingsmiddelen voor kunstgebitten.

4 Gebruik een prothese reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld om tabak vlekken te verwijderen. Veel producten zijn beschikbaar voor patiënten die roken en slijtage kunstgebit. Een voorbeeld van een tabak vlekverwijdering product Polident rokers. Dit product, net als de producten van andere roker, wordt verwezen naar nicotine vlekken te verwijderen.

5 Bleach uw kunstgebit als tabak vlekken ernstig zijn. Hoewel de ADA beveelt het vermijden van bleekwater en andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen, kan het worden gebruikt als een laatste redmiddel voor slecht bevlekt kunstgebitten, volgens Livestrong.com. Bleekmiddel moet eerst worden verdund voordat het wordt gebruikt voor dit doel. Een verhouding van 1 deel bleekmiddel 10 delen water wordt gebruikt. Nadat dit is gedaan, moet prothese worden geweekt in water gedurende 20 tot 30 minuten. Hierdoor wordt de tabak vlek te verwijderen, maar kan ook de kleur van het tandvlees.

Hints

  • Borstelen kunstgebit in een niet-agressieve manier kan helpen schade aan het gebit te voorkomen.
  • Gebruik geen bleekmiddel als je niet wilt verkleurde gommen op uw kunstgebit. Bleach kan de roze kleur van het tandvlees vervagen of veranderen.