Hoe te verwijderen Stomp Pad Adhesive

Hoe te verwijderen Stomp Pad Adhesive


Stomp pads zijn ontworpen om u meer controle te geven over je snowboard bij het afsluiten van de stoeltjeslift of wanneer doorkruisen met je achterste voet vrij van zijn bindend. Met de tijd en veelvuldig gebruik, kan het nodig zijn uw stomp pad om te worden vervangen, of wilt u misschien om te proberen een nieuw type. Voordat een nieuwe stomp pad op je board, moet je helemaal alle lijm van de oude stomp pad te verwijderen. U kunt dit doen met items die u misschien al thuis.

instructies

1 Verwarm de lijm met een föhn ingesteld op hoog vuur gedurende 2 minuten te verzachten en gemakkelijker te verwijderen.

2 Gebruik tandzijde om grotere brokken van lijm te verwijderen. Wikkel de floss rond je twee wijsvingers, net zoals u zou doen om je tanden flossen, en schuif de floss heen en weer onder de lijm om het los te maken van het bord.

3 Giet een kleine hoeveelheid van citrus gebaseerde cleaner of aceton op een geweven doek of een schotel scrubber, en zachtjes schrobben het gebied om de laatste van de lijm te verwijderen.

Hints

  • Gebruik nooit een scheermesje om lijm uit je bord te verwijderen. Dit kan schade aan het geverfde oppervlak veroorzaken.
  • Als u aceton gebruikt, test een klein gebied eerst om ervoor te zorgen dat het niet van invloed op de verf op uw specifieke boord.