Hoe te verwijderen Nieuw-Skin Liquid Bandage

Een vloeibare bandage is een actueel huidbehandeling voor kleine snijwonden, schaafwonden en blaren. Het product reinigt de wond en vormt een waterdichte en flexibele barrière, je wond te beschermen tegen vuil en bacteriën. Nieuw-Skin, een product gecreëerd door MedTech, bevat olie van kruidnagel op de wond schoon te maken en te helpen stoppen met lichte pijn. Nieuwe huid wordt aangebracht met een borstel of spray en gedurende de gehele duur van de wond kan worden gebruikt. Als je wond geneest, kan het verband beginnen af ​​te werpen. Het verwijderen van een Nieuw-Skin bandage is gemakkelijk en vaak pijnloos.

instructies

1 Breng een nieuwe laag van Nieuw-Skin, en snel veeg het verband met een zachte doek. De nieuwe laag houdt zich aan de oude laag, waardoor het verwijderen mogelijk te maken.

2 Gebruik een klein beetje nagellak remover met een wattenstaafje. Nagellak remover lost de vloeibare bandage. Veeg het gebied met een kleine doek, en wees voorzichtig niet aan de nagellakremover in uw wond.

3 Breng baby-olie of minerale olie aan de New-Skin Liquid Bandage met behulp van een watje. Wacht een minuut, en dan was het hele gebied met water en zeep. De olie zal de band tussen uw huid en het verband los te maken.