Hoe te verwijderen Fixodent

Hoe te verwijderen Fixodent


Het verwijderen van uw kunstgebit is een belangrijk onderdeel van het houden van uw kunstgebit schoon. U moet ze dagelijks verwijderen om ze grondig schoon te maken. Echter, wanneer u uw kunstgebit te verwijderen, kunt u wat lijmresten nog steeds het bericht in je mond. Als u Fixodent lijm gebruikt, kunt u het residu eenvoudig te verwijderen zonder te irriteren je mond. U kunt ook alle residuen die u op uw kunstgebit, terwijl het schoonmaken van hen te verwijderen.

instructies

Verwijder Fixodent van kunstgebitten

1 Scrub de prothese reinigingsmiddel over het getroffen gebied met een zachte tandenborstel. U kunt ook tandpasta gebruiken als prothese reiniger is niet beschikbaar.

2 Spoel de prothese onder water.

3 Ga door schrobben met de prothese reinigingsmiddel of tandpasta en de zachte tandenborstel.

4 Spoel en volledig droog de ​​prothesen.

5 Bewaar de gebitten in een glas water. Het water moet betrekking hebben op het gebit.

Het verwijderen van Fixodent van Palate

6 Spoel een zachte tandenborstel onder warm water. Het water moet zo heet zijn als je aankan zonder te verbranden je mond. Het warme water zal helpen bij het oplossen van de Fixodent. Toepassen tandpasta om de borstel.

7 Poets je tanden, tandvlees en gehemelte. Niet te hard poetsen. Laat het water aan het residu los.

8 Spoel uw mond met het warme water, zorg dat u zich niet brandt.

9 Herhaal als je je voelt elke Fixodent residu in je mond.

Hints

  • Gebruik geen gereedschap gebruiken om uw kunstgebit te verwijderen. Dit kan letsel veroorzaken. Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van uw kunstgebit, contact op met uw tandarts.