Hoe te vervangen Airsoft Barrels

Airsoft is een extreme sport die plastic pellets ontslagen uit airsoft pistolen en geweren op doelen of vijand concurrenten gebruikt. Airsoft teams rekenen op elkaar en hun spullen om ze uit te voeren door middel van gesimuleerde militaire veldslagen en langere evenementen heet airsoft oorlogen. De loop is een belangrijk stuk van de airsoft wapen dat de richting van de pellet bestuurt als het de kamer verlaat. Beschadigde of vervormde vaten moeten worden vervangen om letsel aan de gebruiker of anderen te voorkomen.

instructies

1 Stel de veiligheid van uw airsoft wapen. Pistolen mag nooit worden gehandhaafd tenzij de veiligheid op.

2 Houd het pistool dat het doel is gericht naar de muur. Zorg ervoor dat het is weg gericht van omstanders of breekbare voorwerpen zoals glas of keramiek.

3 Pak het vat met uw hand en voorzichtig los te draaien in een richting tegen de klok. Let erop dat u niet overbelast de draden.

4 Verwijder de bestaande loop van het pistool. Vergeet niet om de cover vat te houden als je nieuw vat niet zijn eigen heeft.

5 Line-up van het nieuwe vat en schroef hem op het wapen. Als je begint te weerstand voelt, stoppen en opnieuw beginnen. Het is heel gemakkelijk om double-draad een geweerloop, verpest de airsoft wapen.

6 Draai het vat om de operatie te voltooien. Zodra het vat kan niet meer met de hand aangedraaid wordt voltooid. Probeer niet mechanisch draai het vat verder omdat dit kan ruïneren de draden.

Hints

  • U kan nodig zijn om de hop-up apparaat, afhankelijk van de stijl van de airsoft gun u gebruikt uit te schakelen. Raadpleeg de handleiding van uw gebruiker voor instructies over dit proces als het verschilt per fabrikant.
  • Een van de meest voorkomende oorzaken van beschadiging van vaten onjuist munitie. Gebruik alleen plastic pellets in de in de handleiding van het wapen beschreven grootte. Grotere pellets of metaal munitie kan snel de binnenkant van een geweerloop vernietigen.