Hoe te vertellen als je een Probiotica

Probiotica zijn een soort voedingssupplement bestaat uit levende bacteriën. Bacteriën van nature leven in onze darmen en helpen bevorderen van de gezondheid door het vernietigen van gist en schadelijke bacteriën die ons lichaam in te voeren. Wanneer deze goede bacteriën worden geëlimineerd, kunnen ziekte en andere problemen voordoen. Probiotica kunnen worden gekocht in capsule en vloeibare vorm in de gezondheid van voedsel en natuurlijk winkels. Neem contact op met uw arts of zorgverlener voorafgaand aan het toevoegen van probiotica aan uw dagelijkse aanvulling regime.

Stap 1

Monitor voor tekenen en symptomen van een maag virus of andere intestinale stoornissen. Deze symptomen omvatten diarree, misselijkheid en braken. Volgens Dr. Bousvaros het Children's Hospital Boston hebben probiotica is aangetoond dat de duur van diarree geassocieerd met rotavirus bij zuigelingen verkorten. Deze symptomen kunnen worden veroorzaakt door een onbalans van gunstige bacteriën in de darmen die kan worden omgekeerd door middel van probiotica.

Stap 2

Bespreek de noodzaak van probiotica met uw arts als u voorgeschreven een antibioticakuur. Antibiotica zijn nuttig voor het elimineren van bacteriën die de ziekte veroorzaken. Helaas zijn ze niet selectief en doodt de gunstige bacteriën in de darmen ook. Het aanvullen van deze bacteriën kan helpen voorkomen dat maagklachten en diarree.

Stap 3

Overwegen om probiotica als u zijn gediagnosticeerd met het prikkelbare darm syndroom, blaaskanker, infecties van de urinewegen of eczeem. Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, kunnen probiotica gunstig zijn in het verbeteren en het beheer van deze voorwaarden. Personen gediagnosticeerd met deze aandoeningen moeten probiotica met hun arts te bespreken voordat de behandeling begint.

stap 4

Observeren op tekenen van een schimmelinfectie die vaginaal kan optreden of op de tepels van vrouwen die borstvoeding geven. Vaginale schimmelinfecties zijn jeukende en hebben een cottage cheese-achtige ontlading. Gist op de tepels zal roodheid en pijn tijdens het verpleeghuis veroorzaken. Baby's en kleine kinderen kunnen gist als witte vlekken in de mond bekend als spruw weer te geven. Wanneer de goede bacteriën niveaus in de darmen te verminderen, wordt gist mag ongecontroleerd groeien.