Hoe te Versterk uw Toe Point

Hoe te Versterk uw Toe Point


In de voorstelling wereld, zijn dansers gedacht aan een goede "punt" hebben wanneer ze een lange rechte lijn van het scheenbeen naar de top van de voet. Een deel van het hebben van een goed punt is de manier waarop je voet voldoet aan uw enkel, herinnert podoloog Dr. Thomas Novella in een artikel in de dance tijdschrift "Pointe." Echter, met een sterkere boog kan ook helpen. Probeer een aantal basisoefeningen die zal bijdragen aan de versterking van de boog en mogelijk verbeteren van de uitstraling van je teen punt.

instructies

1 Trek je schoenen uit als je thuis bent, en overweeg het gebruik van minimalistische of "vijf vingers" schoenen als je gaat. Schoenen met ondersteuning van de voetboog niet toestaan ​​boog van de voet op natuurlijke wijze te ontwikkelen - iets dat moet sterk en flexibel om u te helpen een goede teen punt te ontwikkelen zijn. Zelfs beter dan rond te lopen in huis op blote voeten - rondlopen in het zand, welke voorwaarden, versterkt en masseert de onderkant van de voeten.

2 Warm-up van uw voeten en enkels alvorens een versterking routine door cirkelen uw voeten in de ene richting en dan de tegenovergestelde richting. Voer vijf tot 10 cirkels in de ene richting en vervolgens vijf tot 10 cirkels in tegengestelde richting.

3 Staan in de buurt van de achterkant van een stoel en til een been van de vloer enkele centimeters, net hoog genoeg om het weg te houden van de vloer. Stand up op uw tippy-tenen met het andere been, het verhogen van uw hiel zo hoog van de vloer als je kunt, en laat jezelf naar beneden. Herhaal deze beweging 10 tot 15 keer op die voet en doe dezelfde oefening met de andere voet.

4 Ga op de grond met beide voeten in de voorkant van je, en dan grijpen een weerstand band in elke hand en loop rond de bal van een voet. Trek lichtjes op de band om weerstand te creëren, en wijs de teen van die voet en houd deze 3-5 seconden. Laat de voet terug naar een gebogen positie en vervolgens in totaal 10 keer herhalen van de beweging. Herhaal dit met de andere voet.

5 In een stoel zitten en leg een handdoek op de vloer, met zijn onderste uiteinde in de buurt van een van je grote tenen. Knijp het eind van de handdoek onder je tenen, curling de top van de handdoek naar u toe. Doorgaan krullen de handdoek naar u toe tot de bovenkant is in de buurt van je grote teen. Herhaal dan dezelfde oefening met de andere voet.

Hints

  • Dansers ervaren vaak voet en been pijn als gevolg van overtraining of overstrekken. Als je pijn in je voeten of benen ondervindt, krijgen van uw arts OK voor hervatting van de training. En zoals met elk type van de oefening, is het belangrijk om een ​​arts te praten voordat u een nieuwe routine te beginnen.