Hoe te Verscheur Jute

Hoe te Verscheur Jute


Jute is een stof die nuttig zijn voor vele hobby's en handwerk is. Verscheurde jute wordt soms gebruikt als strooisel voor broedende vogels of als mulch voor tuinen. Voor degenen die paintball spelen, geraspte jute is een belangrijk onderdeel van zelfgemaakte ghilliekostuums, die Pakken die zijn ontworpen om een ​​individu volledig te camoufleren in de achtergrond zijn. Verscheurde jute is een ideaal materiaal voor het mengen in grasvelden van het landschap. Terwijl versnipperen jute kan soms moeilijk en tijdrovend, het begrijpen van de juiste manier om dit te doen kan u helpen om het materiaal zo snel en efficiënt mogelijk te versnipperen.

instructies

1 Leg uw jute doek op een tafel of de vloer. Meet de lengte dat u uw verscheurde jute zal moeten worden. Markeer de meting op uw stof met uw marker.

2 Dwars door de gemeten lengte in zo breed van een afdeling als u nodig heeft. De bredere het gebied van stof die u knippen, hoe meer stukken van de gesnipperde jute je zal eindigen met.

3 Trek de rand streng weg van de ene kant van de snede stuk van jute. Draai het jute stuk rond en trek een draad uit de buurt van de andere kant.

4 Draai het stuk jute opnieuw, en selecteert u een streng van de ene rand die nog geen strengen verwijderd heeft gehad. Trek dit onderdeel weg. Draai de jute weer naar de andere kant, en verwijderen van een streng van de rand.

5 Keer het werk van jute naar de kant die voor het eerst een streng verwijderd had. Trek de rand streng uit de buurt van deze zijde. Blijven draaien van het stuk jute en het verwijderen van onderdelen van de randen. U krijgt een vierkante vorm van jute te ontwikkelen in het centrum als u doorgaat met individuele lokken weg te trekken zien. Uiteindelijk zullen alle onderdelen uit elkaar worden getrokken.

Hints

  • Als u gebruik maakt van uw versnipperd jute een ghilliekostuum te maken, kunt u gemakkelijk kleurstof de stof om de achtergrond waar u van plan bent om het pak te gebruiken aan te passen. Dye de jute met stof kleurstof nadat u weggesneden het stuk van de rest van het weefsel. Verven zij vóór versnipperen zal het verfproces gemakkelijker te controleren te maken.
  • Als je je jute versnipperen, leg alle van de getrokken-away stukken in een uniform stapel. Dit type organisatie zal het gemakkelijker maken te halen de strengen.