Hoe te vernieuwen .41 Long Colt Die

De .41-kaliber Long Colt pistool cartridge verdween naar veroudering voor de Tweede Wereldoorlog. Er is sprake van een bescheiden opleving in de afgelopen jaren met de stijging van de populariteit van de "cowboy actie" shooting sport. -Fabriek geladen modern munitie voor de .41 Long Colt is vrij duur; Als u eigenaar van een vintage .41 Long Colt revolver, kunt u uw eigen munitie om geld te besparen herladen. Het herladen werkwijze voor de .41 Long Colt verschilt weinig van het herladen andere centerfire pistool cartridges, hoewel er ook enkele bijzondere omstandigheden dient u rekening te houden bij de hand laden van munitie voor gebruik in vintage vuurwapens.

instructies

1 Bereid de koperen cases voor uw .41 Long Colt de hand belastingen. Factory-nieuwe messing voor vintage cartridges zoals de .41 Long Colt kan duur en moeilijk op te sporen zijn. Munitie fabrikanten die tegemoet te komen aan de cowboy actie schieten marktaanbod geval hoeveelheden nieuwe koper, net als speciale behuizing wielen. Vintage messing geproduceerd vóór de Tweede Wereldoorlog is ook beschikbaar, maar je moet inspecteren vintage gevallen zeer zorgvuldig op tekenen van schade veroorzaakt door het gebruik van corrosieve primers bij oudere munitie. Alle gevallen moeten grondig worden gereinigd en licht geneukt voordat u begint herladen.

2 Zorg ervoor dat je hand-loading recept, kogels en drijfgas zijn aangepast voor veilig gebruik in een vintage vuurwapen. Geen nieuwe vuurwapens chambered voor de .41 Long Colt zijn vervaardigd sinds de jaren 1930. Merk ook op dat de kamer diameter van .41 Long Colt pistolen (0,386 inch) is aanzienlijk kleiner dan de diameter van het vat schroefdraad (typisch 0,404-0,408 inch), dus de hand belasting voor schijfschieten het gebruik van soft-cast nodig, met holle base kogels. Kogels cast van zowel zuiver lood of een 40-to-1 lood / tin legering het beste werken. Het drijfgas moet zeer snel zijn brandende te kogel expansie te ondersteunen, zodat de belasting moet gebaseerd zijn op zwart poeder of een moderne zwarte poeder vervanger zoals Pyrodex.

3 Bedien uw herladen pers als u zou doen voor een ander rechte wanden pistool cartridge. Zorg ervoor te zorgen dat elke zaak cartridge stevig in shell houder van de pers. De .41 Long Colt heeft een notoir kleine zaak rand, die in de loop drukt operaties slippen of terugtrekking kunnen veroorzaken.