Hoe te vermijden Melkzuuracidose

Hoe te vermijden Melkzuuracidose

Vul op cafeïne en veel koolhydraten lactaatacidose of de toename van de zuurgraad in je spiercellen te voorkomen. High-intensity training aanpassingen ook helpen melkzuuracidose voorkomen op dezelfde niveaus van intensiteit. Wanneer u traint met een hoge intensiteit, je spiercellen gebruiken voornamelijk glucose en glycogeen om uw oefening brandstof. Het bijproduct van die glucose en glycogeen zonder zuurstof of anaëroob metabolisme, is melkzuur. Dit verhoogt de concentratie aan waterstofmoleculen in uw cellen, waardoor de zuurgraad. Als je eet en degelijke aanpak het effect van het glucosemetabolisme reduceren, kan melkzuuracidose voorkomen.

Stap 1

Engage in een reguliere programma van hoge intensiteit interval training of weerstand training hoge intensiteit tot lactaatacidose op sub-maximale niveau van de oefening intensiteit te vermijden. Dit betekent dat uw lichaam zal aan uw lichamelijke oefening zodanig dat je lactaatacidose te voorkomen dat op hetzelfde niveau van intensiteit na zes tot acht weken van de opleiding, volgens de Nationale Sterkte en Conditioning Association.

Stap 2

Eet snel verteerbare koolhydraten met een aantal eiwitten direct na elke trainingssessie om de glycogeenvoorraad in je spieren aan te vullen. Eten witte rijst met twee eieren, een gepofte aardappel met kaas, crackers met pindakaas of een kom cornflakes met magere melk; de koolhydraten in deze voedingsmiddelen zijn sneller opgenomen dan de koolhydraten in bruine rijst of volkoren brood. Zestig procent van de calorieën in je post-workout maaltijd moeten afkomstig zijn uit koolhydraten, zodat u genoeg energie voor uw volgende training, het verbeteren van uw vermogen om lactaatacidose te voorkomen.

Stap 3

Meng natriumbicarbonaat of zuiveringszout met water en de oplossing tussen 60 en 90 minuten voordat de drank zeer intensieve training, drie dagen per week gedurende acht weken. Je hebt 0,4 g natriumbicarbonaat per kg lichaamsgewicht vóór de training, volgens een oktober 2008 artikel van Scott Riewald, Ph.D., gepubliceerd in de "Sterkte en Conditioning Journal." Begin met een kleinere hoeveelheid zuiveringszout om je spijsverteringskanaal acclimatiseren. Als u geen onaangename bijwerkingen ervaart, geleidelijk verhogen van de hoeveelheid zuiveringszout tot 0,4 g. Door de hoeveelheid bicarbonaat in de vloeistof rond spiercellen wordt de zure waterstofionen getrokken uit spiercellen, het verminderen van de zuurgraad in je cellen vermijden melkzuuracidose, volgens de auteurs van het boek "Exercise Physiology, Energie, Nutrition & Human performance. "

stap 4

Consumeer je cafeïnehoudende dranken en voedingsmiddelen voor je trainingen. Cafeïne vermindert het gebruik van glycogeen en verhoogt de tijd om uitputting zowel aerobe als anaerobe drempel volgens een artikel 2004 van José Antonio, Ph.D. Brouw je koffie thuis met behulp van een-en-een-half keer de gemalen koffiebonen per 8-oz. cup ongeveer 150 mg cafeïne. Of, om twee schoten van espresso in uw latte voor een vergelijkbare dosis cafeïne. Je moet 5 mg cafeïne per kg lichaamsgewicht om uw prestaties door het vermijden van lactaatacidose te verbeteren.

waarschuwingen

 • Als u de hygiënische omstandigheden, contact op met uw arts voorafgaand aan het aangaan van een nieuwe voeding en lichaamsbeweging plan. Een verhoogde consumptie van cafeïne, koolhydraten en het zout in natriumbicarbonaat kan uw aandoening verergeren.

Tips

 • Blijf dicht spoor van uw voedsel, cafeïne en natriumbicarbonaat inname te fine-tunen van uw training, het vermijden van lactaatacidose. Als u antacida, lees de voedingswaarde-etiket omdat het natriumbicarbonaat ook. Het kan beter verteerbaar dan gewoon baking soda zijn.

Wat je nodig hebt

 • Cafeïne
 • witte rijst
 • Gebakken aardappel
 • Graham crackers
 • eieren
 • Kaas
 • Pindakaas
 • Bakpoeder
 • Water