Hoe te verlichten rugpijn Door Reflexologie

Hoe te verlichten rugpijn Door Reflexologie


Reflexologie is een natuurlijke geneeskunst die is gebaseerd op het idee dat er reflexen in beide handen en voeten die door aan alle organen en klieren in het lichaam. Wanneer de druk door een reflexoloog aan de handen of voeten wordt toegepast, verwijdert energieblokkades, bevordert de verhoogde bloedsomloop door het hele lichaam en een betere spier-en lichaamsfuncties. Reflexologie is effectief in het verminderen van pijn in de rug. Hier leert u hoe u de pijn verlichten door middel van reflexologie.

instructies

Hoe te verlichten rugpijn door middel van Reflexologie

1 Help de patiënt comfortabel geworden. Reflexologie kan alleen succesvol zijn als de patiënt is comfortabel en volledig ontspannen. Reflexologie wordt meestal uitgevoerd met de patiënt in een stoel zit, maar hij kan worden liggend ook.

2 Help de patiënt te ontspannen. Voordat u begint met reflexologie, de patiënt moet open en ontspannen te zijn. Moet geduldig te sluiten zijn / haar ogen en lang duren, diep adem. Neem een ​​paar momenten om masseer hun benen en armen. Vertel hen om te denken van de gelukkige, licht gedachten en niet in te gaan op dingen die kunnen brengen op extra stress en zorgen.

3 Studie reflexologie charts. Reflexologie wordt vaak ook aangeduid als zone therapie. Reflexologen zullen masseren, knijpen of druk op bepaalde delen van de handen, voeten en soms oren naar een ander deel van het lichaam ten goede komen, terwijl ook het verbeteren van de algemene gezondheid. Het bestuderen reflexologie zal helpen om te weten welke gebieden van de voeten en handen een betere gezondheid zal bevorderen voor de rug.

4 Zoek specifieke voet en hand reflexen. De gebieden voor de behandeling van pijn in de rug zijn te vinden op de voeten. Pijn langs de wervelkolom kan worden behandeld door te focussen op de boog van elke voet. Pijn in de schouder kan verholpen worden door te focussen op de zool van de voet direct onder de pinky teen. Er zijn ook verschillende gebieden die de achterkant waar de nieren, longen en andere organen liggen kunnen behandelen.

5 Massage doelgebieden. Als je eenmaal hebt gevonden de specifieke gebieden die nodig zijn om de behandeling van rugpijn, gebruik je vingers te masseren, knijpen en druk op deze gebieden. Door druk in de voet, reflexology beoogt de algemene gezondheid, stress en gezondheid toenemen in de doelgebieden. Refloxologiemassages moeten duren ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het aantal lichaamsgebieden u behandeling en dient eenmaal of tweemaal per maand herhaald.

Hints

  • Als u een ernstige medische aandoening, een arts raadplegen.