Hoe te verlichten Neck Pijnen

Hoe te verlichten Neck Pijnen


Ongeacht de reden waarom u last heeft van pijn in de nek, waar hij whiplash zijn, een ongeluk, verkeerde slapen, enz. Je weet hoe ongemakkelijk en zeurende de aanhoudende pijn kan zijn. Gelukkig zijn er enkele dingen die je kunt doen om de pijn te verlichten en weer terug naar je normale routine.

instructies

1 Controleer uw kussen -

correct als je gelijk de hele nacht slapen met je nek lijn heb je minder kans om wakker met pijn in de nek of krampen. Er zijn veel verschillende kussens, maar hier zijn de juiste keuzes voor de manier waarop je slaapt.
Kies een kussen dat is zacht en dun als je slaapt op je buik
Ga met middelgrote onderneming als je slaapt op je rug
Kies een zeer stevig kussen als je een kant slaper.

2 NEEM EEN BREAK -

Als je je nek in dezelfde positie voor een langere tijd werken op uw computer, lezen, enz. Het gewoonlijk veroorzaakt pijn in de nek. Om dit te voorkomen neem vijf minuten pauze om de 30 minuten om je nek te bewegen.

3 Controleer uw tas -

Controleer uw tas, portemonnee of andere zakken, en zien wat je bij je hebt rond, kan dit de oorzaak van je nek pijn. Oversize tassen zijn een grote reden voor onnodige pijn in de nek. Kies kleinere zakken en alleen uitvoering van de noodzakelijke items u daadwerkelijk gebruikt. Probeer het houden van het gewicht onder de 3 pond.

4 GEBRUIK HEAT -

Wanneer u een kramp of pijn of pijn in je nek, gebruik maken van een verwarmde pad op het gebied. Gewoon ontspannen met de warmte pad van het gebied voor een tijdje zonder het verplaatsen van de pad. Als je het achter te laten op het gebied voor een uitgebreide hoeveelheid tijd die het geeft je betere pijnbestrijding.

5 GEBRUIK CREAM -

Wrijf een crème die ten minste 0,25% capsaïcine bevat. Dit zal helpen blok pijn beter dan andere crèmes. Deze crème bevat eigenlijk hetzelfde ingrediënt in chili pepers en is gevonden zeer nuttig i het verlichten van pijn.

Hints

  • Om u te helpen beschermen tegen whiplash als gevolg van een auto-ongeluk, zorg ervoor dat u uw hoofdsteun aan te passen. De top moet zo hoog als de top van uw oren en de zetel moet rechtop staan, zodat de hoofdsteun is het dichtst bij je hoofd.