Hoe te verlichten Moist Itchy Skin

Hoe te verlichten Moist Itchy Skin


Vochtige, jeukende huid is een veel voorkomend symptoom van liesschimmel, een schimmelinfectie van de huid die optreedt in warme, vochtige gebieden van het lichaam, volgens de Mayo Clinic. De schimmels dermatofyten reproduceert op gebieden als oksels, lies en billen, en vereist het gebruik van antifungale topische crèmes om de symptomen te verlichten en elimineren de infectie. Schimmeldodende crèmes zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke apotheek, of als een voorschrift van uw dermatoloog voor ernstige gevallen van jock itch.

instructies

1 Reinig het getroffen gebied met een milde zeep, en spoel af met koud water. Vermijd scrubben het gebied, omdat het de huid kunnen irriteren en verergeren de jeuk.

2 Dep het getroffen gebied met een schone handdoek, en meteen de vuile handdoek op te slaan in een aparte ruimte van het andere handdoeken. Een schimmelinfectie besmettelijk en kan gemakkelijk verspreiden naar andere delen van het lichaam, volgens de Mayo Clinic.

3 Breng de aanbevolen hoeveelheid antifungale crème op het getroffen gebied, en meteen je handen wassen met warm water en zeep voor 30 seconden om uw handen veilig te desinfecteren.

4 Houd het gebied droog door toepassing van een dubbeltje-sized hoeveelheid antifungale poeder aan het getroffen gebied zoals aangegeven door de instructies van de poeder is. Een arts raadplegen als de schimmelinfectie blijft na één week van de at-home behandeling.