Hoe te verlichten indigestie met grapefruit

Hoe te verlichten indigestie met grapefruit


Indigestie veroorzaakt gevoelens van een opgeblazen gevoel, gas, misselijkheid, zure smaak, brandend gevoel in de maag / bovenbuik en oprispingen. Het kan het gevolg zijn van dingen, zoals te snel eten, het eten van te veel, het eten van vetrijke voedingsmiddelen, eten tijdens het benadrukt, overconsumptie van alcohol, vermoeidheid en het roken van sigaretten. Het kan ook een symptoom van onderliggende ziekten zoals gastro-oesofageale refluxziekte, prikkelbare darmsyndroom, zweren, maagontsteking of maagkanker.

Grapefruit heeft vele medicinale toepassingen, en de schil kan worden gegeten om indigestie te verlichten. De schil stimuleert het spijsverteringskanaal om indigestie en gas te verlichten.

instructies

1 Plaats een rasp over een middelgrote kom. Rasp de buitenhuid van een hele grapefruit, waardoor de geraspte stukjes te vallen in de kom. Rasp hele schil naar het witte deel van fruit.

2 Spread geraspte stukjes op een papieren handdoek en laat het volledig droog.

3 Store geraspte bits in een afgesloten flesje bij het ​​volledig droog is. Meet een 1/2 theelepel van de geraspte schil en plaats het in je mond om indigestie te verlichten. Zuigen op de lepel, dan langzaam kauwen. Je maag moet vestigen in een half uur of minder.

Hints

  • Houd een flesje van geraspte droge grapefruit in de auto en het huis. Wrijf grapefruit op de huid voor de verlichting van acne. Grapefruitpittenextract kan ook worden gebruikt als een antischimmel middel.
  • Sommige medicijnen kunnen interageren met grapefruit. Als u het nemen van eventuele medicijnen, raadpleeg dan uw arts voordat consumeren elke grapefruit of grapefruit schil.