Hoe te verlichten fibromyalgie spierpijn

Hoe te verlichten fibromyalgie spierpijn


Fibromyalgie is een aandoening die spierpijn en chronische vermoeidheid veroorzaakt, waarvan de oorzaak onbekend is. Patiënten met fibromyalgie worden op een grote verscheidenheid van medicijnen van spierverslappers antidepressiva. Recentelijk is er een groot aantal studies over de behandeling van fibromyalgie in plaats van dit te maskeren de pijn zijn. Lees verder om meer te leren.

instructies

1 Vraag uw arts over Mirapex en de vraag of het wenselijk is om je fibromyalgie symptomen te behandelen. Mirapex werd oorspronkelijk gegeven aan patiënten van Parkinson, maar heeft belofte getoond in het helpen van mensen met fibromyalgie leven een meer normaal pijn vrij leven. Zoals bij alle voorgeschreven medicijnen, Mirapex heeft potentiële bijwerkingen dient u uw arts te vragen.

2 krijg je een massage aan fibromyalgie pijn te verlichten. Massage induceert ontspanning van de spieren. Er zijn een aantal redenen waarom mensen proberen massage therapie, zoals ontspanning, grotere flexibiliteit en pijnbestrijding. Sommige vormen van massage zijn agressiever dan anderen; bij het gebruik van massage therapie voor de behandeling van fibromyalgie pijn, zorg dat de massage niet meer problemen creëert. In dit geval is de pijn niet krijgen.

3 Oefening om fibromyalgie pijn te verlichten. Stretching en warme zwembad therapie is aangetoond om te helpen de pijn te verminderen. Je moet voorzichtig zijn niet te overdrijven, dat wel. Als je je spieren spannen zullen ze meer pijnlijk. Zeer lage impact wordt aanbevolen.

4 Wijzig uw dieet. Sommige fibromyalgie patiënten melden een vermindering van de pijn toen ze geëlimineerd allergenen uit hun dieet. Gewone voedingsmiddelen geassocieerd met fibromyalgie pijn omvatten maïs, tarwe, zuivel, citrusvruchten, soja en noten. Binnen een paar weken van het elimineren van de verdachte allergeen patiënten rapporteerden een afname van vermoeidheid, hoofdpijn, brandend maagzuur en ademhalingsproblemen.

5 Evalueer uw levensstijl. Het is gedocumenteerd dat in maar liefst een kwart van de patiënten, het leven stress is een belangrijke bijdrage aan fibromyalgie pijn. Let op uw slaapgewoonten ook.

Hints

  • Fibromyalgie is niet genezen; veeleer kan deze toestand worden beheerd.
  • Hoewel fibromyalgie is een legitieme medische diagnose en wordt beschouwd als een ziekte, de precieze oorzaken van de aandoening zijn niet goed begrepen, dus behandelingen zijn gevarieerd en dus variëren in effectiviteit.