Hoe te verlichten fibromyalgie met essentiële oliën

Hoe te verlichten fibromyalgie met essentiële oliën


Gekenmerkt door meerdere pijnlijke en gevoelige punten en een divers scala aan symptomen, de pijn van fibromyalgie is chronische en onverbiddelijk. Pijn migreert naar alle delen van het lichaam varieert in intensiteit. Fibromyalgie patiënten beschrijven de pijn als tintelingen of branden, gevoelloosheid, kloppend, spiertrekkingen of messteken. Pijn en stijfheid zijn vaak het meest uitgesproken in de ochtend.
Fibromyalgie symptomen worden verergerd door overmatige lichamelijke activiteit, koud of vochtig weer, gebrek aan herstellende slaap, geestelijke of lichamelijke vermoeidheid, gebrek aan lichaamsbeweging, stress en angst. Pure en natuurlijke etherische oliën bevatten anti-inflammatoire, anti-angst, krampstillend en antidepressieve eigenschappen die gunstig zijn bij het beheer van fibromyalgie pijn.

instructies

1 Masseer een 1-3 druppels kerrieplant "heilichrysum-eeuwig" op de romp flex punten en tempels. Everlasting is opbeurend en is behulpzaam met stress, depressie en woede management. De kalmerende eigenschappen om het lichaam te ontspannen en tot rust komen, het verlichten van spanning en stress.

2 Voeg acht tot 10 druppels scharlei "salie," Tsuga canadensis 'Canadese sparren "of Juniperus communis" jeneverbes "theraputic kwaliteit essentiële olie om een kopje Epsom zout. Elke combinatie van favoriete oliën kunnen worden gebruikt. Voeg het mengsel opwarmen tot warm bad water en genieten weg spierspanning, vermoeidheid en pijn. De anti-inflammatoire eigenschappen van de olie te verminderen ontsteking, stijfheid en zwelling. Epsom Salt (magnesiumsulfaat) wordt gebruikt om de ontsteking te verminderen, pijn te verlichten en te spoelen schadelijke toxines uit het lichaam.

3 Masseer de flex en pijnlijke punten van het lichaam met pijnstillende groenblijvende essentiële oliën. Picea mariana "Canadese zwarte spar" essentiële olie presenteert een zware groenblijvende, kruidachtige geur die stimuleert en stimuleert. Zwarte spar olie vertoont sterke antiseptische, pijnstillende, anti-inflammatoire, anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen. Zwarte spar mengt goed met Backhousia citriodora "citroenmirte" en Cananga odorata "ylang ylang." Meng drie druppels van elke olie met een greintje van granaatappel olie. De gecombineerde geuren en eigenschappen bieden betrouwbare verlichting van de pijn als de aromatische geuren de geest ontspannen en het gemak angst.

4 bevorderen rustgevende slapen met de delicate geur van Lavandula angustifolia "lavendel" essentiële oliën. Plaats een paar druppels lavendelolie op een katoenen bal en stop de bal in je kussensloop. Voeg 10 tot 20 druppels lavendelolie tot 1/3 kopje witte azijn en een kopje water. Leg ze in een spuitfles en spuit de mist om muffe huishouden lucht frissen. Dertig druppels lavendelolie kan worden toegevoegd aan de laatste spoeling bij het wassen van wasgoed bedden. Lakens, dekens en kussens zal je omringen met de zachte, rustgevende geur van lavendel, het bevorderen van een gezonde, diepe slaap. Lavendel is nuttig bij het verlagen van hoge bloeddruk.