Hoe te verlichten allergieën Met Local Honey

Toen ik voor het eerst naar ons nieuwe huis verhuisd Ik heb de eerste twee weken met een allergie-aanval. Een van de dingen die ik deed om te verlichten het was om te beginnen met het eten van honing - maar niet zomaar een honing. Lokale honing is een goed onderdeel van een complete holistische allergie plannen, omdat het helpt je lichaam wennen aan de verschillende soorten pollen in uw regio en werkt op vrijwel dezelfde manier als een vaccin. Door blootstelling van uw lichaam om kleine hoeveelheden van een pollen, kan het gebruikt om het te krijgen en geen rekening met de pollen een indringer. Wanneer het lichaam van oordeel is pollen worden invasie van het lichaam, dat is wanneer de allergie symptomen beginnen te ontstaan. De volgende tips kunnen u op weg helpen op je pad naar verlichting van de allergie met lokale honing.

instructies

1 Koop lokale honing direct uit de imker bij een boerderij of boerenmarkt - dat is de beste manier. Als er geen zijn in uw omgeving, controleer uw lokale markten voor honing uit lokale bronnen. Zorg ervoor dat de honing wordt gemaakt binnen een straal van 30 mijl van waar je woont.

2 Neem een theelepel of zo per dag, wat meer dan genoeg moeten zijn. Start met het op zijn minst een maand voor allergie seizoen, of neem het hele jaar door.

3 Ronde van uw honing programma met 2-3 kopjes groene thee per dag en 500 mg. vitamine C per dag. Dit werkt voor mij - en moet uw allergieën onder controle te krijgen in een mum van tijd.

Hints

  • Zorg ervoor dat de honing is van een lokale bron.
  • Neem contact op met uw arts te allen tijde.
  • voeden nooit honing aan kinderen jonger dan 2 jaar.