Hoe te verkleinen hirsutisme

Hoe te verkleinen hirsutisme


Hirsutisme is een medische aandoening die overtollige haren te groeien op vrouwen gezicht, borst, borsten en buik veroorzaakt. Het haar heeft de neiging grof en donker te worden en de conditie komt vaker voor bij vrouwen in de Midden-Oosten, Zuid-Aziatische en mediterrane afkomst. Hirsutisme kan ook worden veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder het syndroom van Cushing, tumoren, bepaalde medicijnen of genetische aanleg. De effecten van hirsutisme kan op verschillende manieren op recept medicatie om homeopathische middelen.

instructies

1 Ga naar uw arts om de onderliggende oorzaak van hirsutisme te bepalen. Uw arts kan een mondeling of actueel medicatie om de symptomen te behandelen voorschrijven. Neem zoals geleid.

2 Eet minstens zes porties van antioxidant fruit en groenten per dag. Bosbessen, tomaten, spinazie en squash bevatten allemaal krachtige antioxidanten, die het immuunsysteem verbeteren en u helpen om een ​​gezond gewicht te behouden. Gewicht een factor in de symptomen van hirsutisme.

3 Oefening dagelijks om gewicht te verminderen. Overgewicht kan bijdragen tot hirsutisme bij toenemende androgeen in het lichaam. Streven naar ten minste 30 minuten van matige tot intensieve training, 5 dagen per week.

4 Neem 160mg van Saw Palmetto tweemaal daags. Dit kruid helpt lagere androgeen (mannelijk hormoon) in het lichaam.

5 Neem 20 tot 40 mg van de kuise boom extract per dag, voor het ontbijt. Dit kruid heeft een anti-androgene eigenschappen.

6 Neem 20 tot 40 mg van zwarte cohosh extract per dag. Dit kruid helpt om mannelijke hormonen in het lichaam te verminderen.

7 Onderzoek ontharing technieken om de beste methode voor u te vinden. Haar kan worden verwijderd door het scheren, epileren, harsen, elektrolyse of chemische ontharingsmiddelen. Deze technieken zijn ideaal als u voorgeschreven medicijnen niet kan nemen of als er geen onderliggende medische aandoening in verband met uw hirsutisme wordt gevonden.

Hints

  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u een kruiden-medicatie. Deze kruiden kunnen gevaarlijke drug interacties of bijwerkingen hebben.