Hoe te Verkalkingen Verminder in de borst

Breast verkalkingen zijn heel normaal en meestal onschuldig. De verkalkingen zijn calcium deposito's en ze kunnen komen in uw borstweefsel. Zij worden gewoonlijk waargenomen op een mammogram (een röntgenfoto van de borst). Als de arts vermoedt dat er abnormale calcificatie, kan een biopsie worden uitgevoerd waarbij een kleine hoeveelheid van het weefsel wordt waargenomen en vervolgens geanalyseerd. Er zijn een paar manieren om verkalkingen in uw borsten te verminderen.

instructies

Hoe te Verkalkingen Verminder in de borst

1 Eet een vetarm dieet. Er zijn studies koppelen verhoogde vetinname met het ontwikkelen van borst- aandoeningen en kanker. Een gezonde voeding is belangrijk

2 Verminder de inname van cafeïne. Het kan leiden tot pijnlijke borsten en is ook nuttig bij het vaststellen van een gezonde levensstijl.

3 Exercise. Te beginnen op jonge leeftijd, kan uitoefening van uw kans op het ontwikkelen verkalkingen, tumoren en borstkanker te verminderen. Het is aangetoond dat een actief tiener de menstruatiecyclus enigszins zal vertragen en uitstellen productie van hormonen die kunnen leiden tot deze problemen. Als vrouwen, leeftijd is het toch belangrijk om te oefenen. Studies zijn niet precies duidelijk waarom het risico lager, maar dat de uitoefening algemene gezondheid te verbeteren.

4 Verminder alcoholgebruik. Er is een verband tussen alcoholgebruik en het ontwikkelen van verkalkingen, cysten en uiteindelijk borstkanker. Je moet minder dan een drankje per dag.

5 Controleer uw borsten. U moet zich bewust zijn van eventuele wijzigingen in uw borsten. U dient uw arts te raadplegen als u eventuele wijzigingen in de verkalkingen.