Hoe te verhogen vitamine C inname

Hoe te verhogen vitamine C inname


Het eten van een dieet rijk aan voedingsmiddelen met vitamine C kan het lichaam helpen bij het behoud van gezonde botten, huid en tanden. Vitamine C bevordert de vorming van collageen, een eiwit dat reparatie helpt en weefsels door het hele lichaam te handhaven. Een tekort kan leiden tot verschillende problemen van gingivitis het onvermogen om wonden te genezen sneller. Dus hou je gezondheid onder controle met behulp van deze eenvoudige idee├źn om de hoeveelheid vitamine C in uw dieet te verhogen.

instructies

1 Voeg citrusvruchten zoals sinaasappelen, citroenen en grapefruit aan uw dieet. Slechts 4-6 ounces sinaasappelsap per dag zorgt voor de minimale dagelijkse behoefte aan vitamine C.

2 Go green. Broccoli, kool, boerenkool en groene paprika's bevatten allemaal een hoog gehalte aan vitamine C.

3 Verhoog uw inname van beta-caroteen door het eten van oranje voedsel. Zoete aardappelen, pompoen, yams en wortelen bevatten allemaal een hoog niveau van het mineraal dat het lichaam verandert in vitamine C tijdens de spijsvertering.

4 herb toevoegen zoals knoflook en waterkers om je eten, beide is bekend dat hoge niveaus van vitamine C. bevatten

5 Neem supplementen als je niet denkt dat je genoeg vitamine C in uw dieet. Maar als je het eten van minstens 5 porties fruit en groenten per dag, ben je waarschijnlijk het krijgen van de vitamine C die u nodig hebt.

Hints

  • De hoeveelheid vitamine C in verse groenten en fruit vermindert wanneer ze in water gekookt zijn. Dus als je ze moet koken, probeer ze stomen en koken van uw voedsel in een bain-marie om de voedingsstoffen te behouden.
  • Het lichaam slaat geen vitamine C dus voor dat u voldoende elke dag is van essentieel belang.