Hoe te verhogen stikstofoxide in het lichaam zonder Arginine

Stikstofmonoxide of NO, is een chemische verbinding die matige doorbloeding in uw lichaam helpt bij het ontspannen van de wanden van de bloedvaten. Wanneer de bloedvaten ontspannen, kan de doorbloeding in uw lichaam te verbeteren, het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten, zoals hoge bloeddruk en atherosclerose. Je lichaam maakt NO natuurlijke wijze door het synthetiseren van het aminozuur L-arginine. U kunt de L-arginine te krijgen van uw dieet, maar je lichaam maakt het natuurlijk ook. Sommige mensen nemen L-arginine supplementen om NO te verhogen. Het is echter mogelijk om uw NO niveaus verhogen zonder het nemen van een arginine supplement.

Stap 1

Neem een ​​stikstofoxide supplement. NO supplementen zijn verkrijgbaar in het supplement deel van big-box drogisterijen, reformwinkels en winkels die gespecialiseerd zijn in voedingssupplementen. Neem de supplementen volgens de instructies van de fabrikant voor het doseren, maar altijd in overleg met uw zorgverzekeraar voordat u een supplementen.

Stap 2

Oefening. Voer ten minste 30 minuten van cardiovasculaire oefening de meeste dagen van de week. Regelmatige lichaamsbeweging verhoogt uw lichaam de productie van nitric oxide synthase, het enzym dat je lichaam gebruikt om bestaande L-arginine te converteren naar NO.

Stap 3

Eet een portie per dag van 50- tot 70-procent pure chocolade. De flavanolen in cacao verhogen van uw lichaam de productie van NO, volgens een meta-analyse gepubliceerd in juni 2010 in "BMC Medicine."

stap 4

Raadpleeg uw arts over medicijnen voor erectiestoornissen. Viagra en andere ED medicijnen verbeteren erectiele functie door het verhogen van het niveau van stikstofmonoxide in het bloed. Deze medicijnen zijn niet geschikt voor iedereen en moet je alleen overwegen ze als u last ED.

Wat je nodig hebt

  • Stikstofmonoxide supplement
  • 50- tot 70-procent pure chocolade