Hoe te verhogen Golf Club Swing Speed

Hoe te verhogen Golf Club Swing Speed

Golf club head snelheid helpt te bepalen hoe ver je zal raken een golfbal. Hoe krachtiger je raakt de bal met de nauwkeurigheid, zal hoe verder je afstand, en hoe meer kans je bij goed scoren te hebben. Het toevoegen van zelfs 10 of 20 yards naar uw golf rijden door snellere golf clubhoofd snelheid zal verbeteren van uw kansen scoren birdies en pars toen uit op de golfbaan.

Stap 1

Trek je golfclub weer zo ver mogelijk als je je backswing te voeren. Het tekenen van een club vlak achter je rug zal u toestaan ​​dat een grotere afstand waarmee momentum te genereren wanneer u de golfclub hoofd naar beneden te brengen om contact met de golfbal te maken. Onderzoekers van de Universiteit van Alaska Fairbanks bestudeerde de golfswing van Tiger Woods en merkte hoe ver zijn backswing ging. Woods maakt gebruik van zijn flexibiliteit om de club ver terug te trekken, waardoor de maximale afstand waarmee clubhoofd snelheid te genereren op de downswing.

Stap 2

Betrek uw been en de kern spieren tijdens uw downswing. Swing beneden op de bal in een snelle en krachtige manier met behoud van een nauwkeurige swing. Tiger Woods genereert golfclub head snelheid door snel te draaien zijn bovenlichaam en naar voren te drukken op zijn rechterbeen tijdens de swing.

Stap 3

Slingeren door de bal in een soepele en krachtige beweging. Veel golfers lock hun polsen bij een botsing, wat een negatieve invloed op de clubhoofd snelheid heeft. Golf coach Robert Baker legt uit dat je je polsen moet afhangen volledig na impact. Een veel voorkomende fout is het bijhouden van je polsen vergrendeld na botsing met de golfbal. Ontwrichten je polsen volledig door middel van invloed, zodat uw rechterpols door middel wordt gebogen in een vervolg. Deze beweging voegt zweep en kracht om je swing, het verhogen van golfclub head snelheid.

stap 4

Volgen via zodat uw golfclub belandt achter je rug of je schouder, en handhaven van een consistente swing vlak in de gehele swing. Oefenen op een regelmatige basis om de beste swing vliegtuig en acties te ontwikkelen voor u.

Tips

  • Plyometrische push-ups, snel bewegende herhalingen van biceps krullen en schouder persen, en roeimachine sprints zijn allemaal goede oefeningen om te helpen bij de ontwikkeling clubhoofd snelheid.