Hoe te verhogen Airsoft Nauwkeurigheid

Airsoft is een extreme sport die teams van spelers tegen elkaar kuilen op een gesimuleerde slagveld. Teams gebruiken airsoft wapens, die brand pellets in plaats van scherpe munitie, te verdedigen en vast te leggen doelstellingen terwijl het elimineren van tegenstanders met schoten op het lichaam. De nauwkeurigheid is erg belangrijk voor bijna elke positie op een airsoft team. Het winnen van een airsoft strijd vergt het opsporen van een vijandelijke positie en pinning ze naar beneden of ze te verwijderen als een bedreiging.

instructies

1 Controleer je wapen om ervoor te zorgen het vat is niet verbogen of beschadigd. Met behulp van metalen pellets in plaats van plastic, verkeerd formaat munitie of andere ongewone wijzigingen kunnen airsoft wapens ruïneren. Beschadigde onderdelen moeten worden vervangen voordat werkelijk spel.

2 Stel de doelen in gemeenschappelijke vijand locaties in een nabijgelegen bos of ander oefenterrein. Space ze uit, zodat u zowel de lange afstand en van dichtbij brand kan trainen.

3 Plaats sponzen of andere bekleding achter elk doel zodat ricochet zal geen probleem. Een van de gevaren voor de training met doelen is dat ze de hit niet zal absorberen als het pantser van de spelers.

4 Praktijk vuur uit alle drie de gemeenschappelijke standpunten. Terwijl sluipschutters liefde te liggen gevoelig en aanvalstroepen staan ​​voor het grootste deel van de strijd moeten alle airsoft spelers te leren om het vuur van gevoelig, knielen en staande posities.

5 Breken in kleinere groepen voor "scrimmage" te spelen. Papieren doelen zijn geen partij voor de nauwkeurigheid opleiding tegen menselijke tegenstanders die kan ontwijken en effectief gebruik te dekken. Leer om te vuren op het meest geschikte moment en streven naar vitale locaties zoals de borst, benen en armen.

6 Bespreek de schoten genomen tijdens uw scrimmage en delen tips met je teamgenoten. Het is veel gemakkelijker voor iemand anders om uw fouten opmerken dan om ze zelf te vinden.

Hints

  • Zet je schrap tegen bomen, muren of andere objecten om beter zicht je vijand voor een perfecte opname.
  • Zorg er altijd voor elke mensen in de buurt zijn zich ervan bewust dat je traint voor airsoft. Geen onnodige alarm of potentiële schade veroorzaken door schrikken omstanders of beschadiging van eigendom.