Hoe te vangen Big roodbaars

Hoe te vangen Big roodbaars


Rockfish zijn vaak fel gestreept en kan mengen in rondom de inheemse rotsen, waardoor ze moeilijk te vinden. Ze kunnen omvatten dergelijke soorten vis als gestreepte bas, red snapper, zwarte zeebaars en vele andere rassen. Vangen van grote roodbaars vereist enige kennis van hun aard en veel geduld.

instructies

1 Zoek een gebied van de rivier of meer die in overeenstemming zijn koele water met rotsen in een langzaam draaiende stroom heeft. De beste tijd om grote roodbaars vangen is vroeg op een koele ochtend, vooral na het gebied een koud klimaat heeft ervaren.

2 Stel de gewichten en drijft op uw vislijn, zodat het aas gaat in diepere wateren. De grote schorpioenvis hebben de neiging om op te hangen rond de onderkant van de rotsen in het water.

3 Aas de haak met kleine kreeftachtigen, zoals sardines, ansjovis of stapel wormen. Grote roodbaars worden aangetrokken door kleinere vissen.

4 Werp je lijn uit ongeveer 20 of 30 voet en spoel het langzaam terug, zodat is het niet zitten op de bodem van het meer of rivier, waar krabben en andere bodembewoners uw aas kan nemen.

5 Let op de lijn als je afgehaspeld het terug voor elke slepen of bijten op de haak. Grote roodbaars graag hun voedsel te vallen door hinderlagen en opvallende in.

6 Haspel in uw lijn langzaam en gestaag, zodat de grote roodbaars niet de kans om je lijn te wikkelen rond de rotsen of obstakels in het water te krijgen.

Hints

  • Probeer verschillende soorten aas om uit te zoeken wat het beste werkt voor jou.