Hoe te Tweelingen met vruchtbaarheid Pillen Maak

Hoe te Tweelingen met vruchtbaarheid Pillen Maak


Verschillende factoren kunnen uw kans op het concipiëren van een tweeling beïnvloeden. Als u een voorgeschiedenis van een tweeling in uw familie of hebben al een tweeling, heb je meer kans op een tweeling zwanger te worden. Vruchtbaarheidsbehandelingen, met inbegrip van de vruchtbaarheid pillen, kan ook het verhogen van uw kansen van het hebben van een tweeling.

instructies

1 Maak een afspraak met een vruchtbaarheid arts of verloskundige. Bespreek uw wens om een ​​tweeling te hebben met uw arts, en luister naar zijn aanbevelingen. De meeste artsen zullen adviseren tegen het nemen van vruchtbaarheid pillen, tenzij u problemen concipiëren helemaal te hebben.

2 Weet dat de vruchtbaarheid pillen met zich meedragen een schare van bijwerkingen, waaronder het risico van cysten en ovarieel hyperstimulatiesyndroom. Ook is aangetoond dat de vruchtbaarheid pillen kan leiden tot een grotere kans op het krijgen van eierstokkanker.

3 Wees ervan bewust dat tweelingzwangerschappen en leveringen dragen meer complicaties. Vrouwen die een tweeling dragen hebben meer kans op ongemak, vroegtijdige arbeid en postpartum depressie. Twin baby's zijn ook meer kans om geboren te worden met een lager geboortegewicht dan enkele baby's. Daarnaast is de kans groter dat je nodig hebt om te bevallen via een keizersnede als je tweeling.

4 Neem je vruchtbaarheid pillen precies zoals voorgeschreven door uw arts. Breng geen wijzigingen aan uw dosis in een poging om uw kansen van een tweeling te verhogen. Dit kan leiden tot ernstige bijwerkingen.

5 Raadpleeg uw arts regelmatig om de resultaten van de vruchtbaarheid pillen te bewaken. Het is raadzaam dat u niet de vruchtbaarheid pillen in te nemen voor een langere periode van tijd. Praat met uw arts over hoe lang u de pillen moet nemen als je niet vroeg resultaten te zien.

Hints

  • Het wordt aanbevolen dat u een kleine hoeveelheid gewicht te krijgen, als u probeert een tweeling zwanger te worden. Vrouwen die iets hebben verheven lichaamsvet percentages hebben de neiging om tweelingen vaker dan mensen met een normaal lichaamsvet hebben.
  • Eet yams. Yams, met name cassave wortel, is aangetoond dat de ovulatie te verhogen, waardoor het verhogen van uw kansen van het hebben van een tweeling.
  • Vrouwen die borstvoeding geven ook meer kans op een tweeling zwanger te worden. Als u al een baby, blijven borstvoeding uw kind, terwijl je probeert een tweeling zwanger te worden.
  • Wees ervan bewust dat de vruchtbaarheid pillen hard op je lichaam kan zijn. Volledig bespreken de mogelijke bijwerkingen met uw arts voordat u de pillen.
  • De meeste artsen zullen geen patiënten met vruchtbaarheidsbehandelingen, tenzij ze absoluut nodig. Als u op zoek zijn naar de vruchtbaarheid pillen gewoon om de kans op een tweeling te verhogen, is het onwaarschijnlijk dat een arts u de pillen voorschrijven.