Hoe te Transport Airsoft Guns

Airsoft wapens zijn gebruikt in mock gevecht simulaties die de wapens gebruiken om high-speed pellets schieten op andere spelers. Deze wapens komen in een verscheidenheid van vormen en maten, die elk uniek zijn voor de rol die de airsoft speler in de komende gevechten zal nemen. De meeste airsoftgeweren gebaseerd op echte militaire wapens en worden verzorgd en op dezelfde wijze getransporteerd naar hun dodelijke tegenhangers. Veilig vervoer van airsoft wapens is van cruciaal belang voor het voorkomen van schade aan uw spullen en ongelukkige misverstanden met het grote publiek.

instructies

1 Verwijder alle munitie en geen gasflessen uit uw airsoft wapen. Munitie kunnen worden opgeslagen in verpakkingen of zakken binnenkant van uw geval, maar mag niet in het geweer tijdens het transport. Gasflessen moeten veilig uit de buurt van warmte worden opgeslagen en mag nooit worden uitgevoerd op commerciële luchtvaartmaatschappijen.

2 Stel de veiligheid van het pistool. Alle pistolen groter dan airsoft pistolen moet de veiligheid instellingen hebben, en kleinere hebben vaak deze als voorzorgsmaatregel tegen het per ongeluk afvuren.

3 Plaats het pistool in uw container. De container moet hard kanten, een gewatteerde interieur, en een kabelslot hebben als u van plan bent om het pistool op de luchtvaartmaatschappijen of de spoorwegen te nemen aan de Verenigde Staten. Dit maakt het ook een uitstekende zaak voor road trips.

4 Vergrendelen het geval stevig vast met een cijferslot. Zorg voor de combinatie om enige zekerheid ambtenaren die kunnen inspecteren uw zakken. Alle vuurwapens, zelfs hagelgeweren, moet worden verklaard op Transportation Security Administration en de checkpoints en de combinatie die aan deze autoriteiten. Guns moet stevig worden vastgezet voor vervoer als ruimbagage de luchtvaartmaatschappijen of spoorwegen en kunnen niet op het vliegtuig, zelfs gelost worden uitgevoerd.

5 Label uw geval met uw naam en adres. Schaf op maat "dog tags" voor dit doel of gebruik maken van harde bagagelabels. Dit is essentieel voor lange reizen met lucht of per spoor segmenten als zij zal helpen met de identificatie moet uw zaak misplaatst door bagage handlers.

Hints

  • Droge brand je wapens voorafgaand aan het zetten ze weg om alle munitie te garanderen wordt verwijderd en niet bestaat in de kamer. Veel landen hebben strenge wetten op geladen vuurwapens en niet mee het verschil tussen pellet geweren en andere wapens.
  • Heeft uw container met woorden zoals bom, explosie, of agressieve politieke boodschappen niet te versieren. Niemand wil hun spullen om een ​​slachtoffer te worden als gevolg van een over-voorzichtige waarnemer te bellen naar de autoriteiten.