Hoe te Tieners Met Depressie Hulp

Hoe te Tieners Met Depressie Hulp


Erkennend dat een tiener is depressief is niet altijd zo gemakkelijk als men zou verwachten. Adolescentie is gevuld met onverklaarbare stemmingswisselingen en irrationeel denken, dus hoe weet je wanneer er meer aan de hand dan normaal tiener gedrag? Wat kunt u doen als uw tiener of wordt een tiener weet je te maken met een depressie? Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om te helpen als je bewust zijn van de tekenen en symptomen van depressie zijn en bereid zijn om mee te doen.

instructies

Hoe te Tieners met depressie Hulp

1 Leer jezelf op de symptomen van tiener depressie. Depressie wordt vaak uitgedrukt woede tieners plaats droefheid, zodat identificatie van depressie kan moeilijk zijn. Symptomen van depressie kan een verlies van interesse in activiteiten, slaapstoornissen, veranderingen in de eetlust, periodes van hopeloosheid, vermoeidheid en suïcidale gedachten bevatten. Vertrouwd te raken met deze tekenen van depressie en blijven leren over de druk tieners omgaan met tegenwoordig.

2 Ken uw tiener. Doe mee in het leven van de tiener. Het kennen van hun gewoonten en vrienden kunnen u helpen om meer bewust van veranderingen in hun gedrag. Kijk voor verschillen in gedrag of persoonlijkheid die een punt van zorg zou kunnen signaleren. Isolatie is vaak een teken van depressie.

3 Stem uw ​​bezorgdheid. Vraag wat u kunt doen om te helpen en te bieden om er te zijn wanneer ze klaar zijn om te praten. Moedigen dan om professionele hulp te krijgen wanneer dat nodig is, en deel te nemen aan hun behandeling.

4 Zorg voor mogelijkheden. Depressie kan het dagelijks leven moeilijk te maken. Tieners kunnen proberen terug te trekken uit hun normale activiteiten. Moedigen dan om mee te doen aan buitenschoolse activiteiten en sociale evenementen te blijven. Zorg voor activiteiten met de familie om hen betrokken te houden wanneer ze liever terugtrekken.

5 Wees geduldig. Depressie kan zo frustrerend zijn voor de geliefden van een depressief persoon als het is voor de persoon zelf. Gevoel hulpeloos en gefrustreerd is gemeenschappelijk. Probeer niet alle problemen zelf op te lossen of je frustraties kan te veel nadruk te leggen op uw tiener.