Hoe te strikken Wild Pigs

Hoe te strikken Wild Pigs


Wilde varkens, varkens en wilde zwijnen zijn intelligente dieren met een scherp gevoel van geur. Trapping of ze snaring vereist dat u de sterke overlevingsinstinct van deze dieren te slim af. De juiste scouting gemeenschappelijke paden en locaties voor wilde zwijnen weken voordat u een val voorkomt dat je schrikken de dieren uit de buurt van het gebied voor langere tijd. Of u nu vangen voor de sport of om de dieren uit je gewassen te houden, moet u uw vangst voordat u strikken weten.

instructies

1 Scout het gebied grondig voordat u uw val. Kijk naar tekenen van afgezaagde wild varken of zwijn paden, vaak leiden van zwaar beboste gebieden om voeding velden te openen. Kijk voor de gebieden die kunnen worden modderpoelen of rubs voor hen.

2 Aas het gebied voor het plaatsen van de val. Indeling verschillende korenaren in het gebied waar je wilde tracks varken hebben gemerkt. Dit zal de varkens komen naar dit gebied te houden voordat je je val te installeren.

3 Kopen of bouwen van een wild varken val of snare. U kunt de aankoop of bouw been en nek strikken, evenals volledige kooien. Daarnaast kunt u een val bouwen van runderen of schapen panelen. Snijd de panelen in gelijke stukken en lassen ze samen of zich bij hem sterke draad aan de bovenkant en zijkanten van de val maken. Maak een guillotine deur van de resterende panel stuk. Deze deur heeft een frame dat hecht aan de zijkanten van de val met scharnieren. Strek een reis draad tegenover de ingang van de val en sluit deze aan op een vergrendeling op het scharnier. Als de wilde zwijnen reis de draad, laat het een vergrendeling op het scharnier en de deur daalt naar beneden, het vangen van het varken.

4 Installeer de val op een schaduwrijke plek op de site van zware wild varken verkeer. Zonder voldoende schaduw, kunnen varkens sterven snel in de val. Bevestig de val op de grond met behulp van een T-spel staat om het te beveiligen.

5 Put maïs binnen, in het achterste gedeelte van de kooi, om de val te lokken. Als je de maïs te dicht bij de deur te zetten, kan de wilde zwijnen te eten voordat de kooi, zonder dat het vrijgeven van de reis mechanisme. Plaats korenaren rond de directe omgeving om hen te leiden tot de val. Als u wasberen in het gebied hebben, zet een kleine hoeveelheid diesel op het koren voordat baiting het gebied. Dit zal de wasberen weg van het aas en het niet houden schadelijk zijn voor de wilde zwijnen.

6 Bedek de val met takken, struiken en andere bladerdek in het gebied om het te verhullen. Wilde varkens zijn zeer intelligent en kunnen herkennen verschillende patronen in hun visie.

7 Gebruik het varken in hitte geur nevel rond het gebied nadat u volledig de val hebt geïnstalleerd. Wilde varkens hebben een zeer scherpe reukzin en elk spoor van menselijke geur in het gebied kan ze verjagen voor langere tijd. Vermijd het toevoegen van extra geur aan het gebied door niet te urineren, roken of spugen in het gebied. Laat zo weinig sporen van uw aanwezigheid mogelijk te maken.

8 Controleer de vallen minstens twee keer per week. In de zomer, check de vallen ten minste drie keer per week, zoals hoge temperaturen kunnen ertoe leiden dat de wilde zwijnen sneller verlopen van uitdroging.

Hints

  • Niet vallen of strikken geplaatst in de buurt van een gebied waar er gedomesticeerde dieren.
  • Controleer uw staat regelgeving over wild varken vang en trapping, alsmede het vervoer van wilde dieren.