Hoe te Streetball moves te leren

Hoe te Streetball moves te leren


Streetball volgt de standaard regels van de traditionele basketbal, maar zonder de beperkingen van de dienstregelingen, team maten en basketbalveld eisen. Streetball spelen kan ook in strijd zijn enkele regels van de traditionele basketbal, zoals reizen, vervuiling en hofetiquette. Streetball moves beschikken over indrukwekkende bal handling technieken, ontwijkende manoeuvres en stijlvolle slam dunks. U kunt leren hoe je deze vormen van streetball moves uit te voeren door het lezen van techniek gidsen en het bekijken van video tutorials over streetball websites, dan is de tijd nemen om de bewegingen te oefenen.

instructies

1 Master alle van de fundamentele-bal hanteren technieken die nodig zijn om de indrukwekkende-bal hanteren technieken die worden gebruikt in streetball games uit te voeren. Deze fundamentele ball-handing vaardigheden omvatten palming het basketbal, crossover dribbelen en achter de rug dribbelen. Gebruik de Coaches Clipboard website om videoclips van deze fundamentele basketbal moves kijken.

2 Bekijk video tutorials op de websites Straat Ballin en Hoops Vibe om een ​​aantal populaire streetball manoeuvres te leren. Leer zowel offensieve en defensieve verhuist naar een goed afgeronde streetball speler te worden.

3 Leer hoe u streetball slam dunks uit te voeren door het lezen van de "Streetball Dunks" pagina op de NBA & # 039; s Hoopedia website. Oefen de dunks met het laagste moeilijkheidsgraad, dan is de vooruitgang naar het moeilijker slam dunks als uw streetball vaardigheden te verbeteren.

4 Gebruik de streetball ball-handling, overtreding en defensieve manoeuvres en slam dunk beweegt in stijlvolle combinaties. Het beoefenen van streetball combinatie moves zal u helpen individuele moves te trekken sneller en verbeteren van uw algehele-bal hanteren coördinatie.